Augustendalsvägen 20

Nacka strand , Nacka strand
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

168 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Restaurangdrömmar i Nacka Strand? Nu finns en unik möjlighet i kärnan av Nacka Strand för dig som vill driva restaurang.

Torghuset tornar upp sig bland byggnaderna. På markplan finns en restauranglokal och framför den breder uteserveringen ut sig, med utsikt över hav och stad. Kanske är du den nya restaurangägaren?

Lokalen är i behov av renovering och som hyresgäst kommer du att ha stora möjligheter att anpassa lokalen efter dina önskemål. I kvarteret finns flera skolor och företag, och antalet boende ökar stadigt. En plats för god mat, AW och umgänge är precis vad området längtar efter!

Ytor

  • Total yta:

    212 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nacka Sicklaön 13:77

Byggår:

1993

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Se mer information och planlösning i länken nedan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Företag i närheten:

I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strand Möten & Event med inspirerande miljöer för alla tillfällen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Kommunikationer

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.
Augustendalsvägen 20