Transtorpsvägen 2

Centralt , Nybro
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

3 700 000 kr

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Bransch: Fastigheter Hotell Stad: Nybro, Kalmar Oms: Ring för info! Hyra per månad: Egen fastighet Begärt Pris: 3 700 000 SEK

Nu kan vi äntligen presentera detta fina vandrarhemmet!

Villa Nostalgia har nu byggts upp efter en brand. Fastigheten har genomgått en omfattande och total renovering, en återuppbyggnad som även tagit tid. Allt är verkligen nytt i fastigheten. En ny ägare sätter sin egen prägel på Interiören. Det bör vara ett trevligt nöje, när allt annat är i toppskick.

Rörelsen har 4 dubbelrum på nedre plan med sällskapsrum, ett eget kök för gäster, samt egen terrass. På fastigheten ?nns även en fristående bostad som är uthyrd och ger månadsvis hyresintäkter.

En fräsch lägenhet på ca 85 kvm löser troligtvis bostadsbehovet för en köpare.

Nybro är en kommun med stor genomströmning av turister mitt i Glasriket. Närheten till aktiviteter sommar som vinter ?nns “runt hörnet”. Torgförsäljning tisdagar - torsdagar. En kort biltur till Kalmar eller Öland ger utöver allt annat, shopping, nöje och sol och bad. Nybro är ett samhälle som skapar trivsel och en bra tillvaro för sina invånare.

Vad får en ny ägare… Jo en hel del menar jag. En nystart blir att marknadsföra Villa Nostalgia till gamla och nya gäster. Inga reparationer eller påtvingade investeringar, om du inte själv väljer detta. Allt du behöver ?nns redan på plats, men du bör sätta din egen prägel på verksamheten.

Vem söker vi… Du är en person/par eller familj som funderat på ?ytt eller söker en annan försörjning eller livsstil. En förändring i livet som vi alla funderar på någon gång. Du är inte rädd för att “hugga i” men vill styra över din egen vardag. Inte alla förunnat och det kallas oftast för livskvalité.

Du har även ett visst kapital…

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

Ansvarig mäklare:

Mikael Rehnman

0763 – 21 30 40

m.r@tradeforetagsformedling.se

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Pris:

3 700 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

10395: VILLA NOSTALGIA | VANDRARHEM MED BOSTAD

Bransch:

Hotell & turistföretag

Transtorpsvägen 2

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling