Augustendalsvägen 7

Stockholm Fashion District , Nacka Strand
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ta plats i Stockholm Fashion District! Nu finns tre lediga showrooms på 22, 34 resp 83 kvadratmeter. Plus ca 237 m2 med gemensamma ytor.

Stockholm Showroom erbjuder professionella showroom i en varsamt anpassad miljö för varumärken, leverantörer, agenter och distributörer. Hos Stockholm Showroom presenteras segmenten herr, dam, barn, accessoarer, inredning och underklädesvarumärken. Här kan inköpare arbeta effektivt i en inspirerande miljö och som en del av Stockholm Fashion Districts community får du tillgång till ett stort nätverk av kollegor och kunder, en engagerad och framåtlutad handelsorganisation i ryggen och en logistikavdelning som tar emot och skickar dina paket oavsett om du själv är på plats eller inte. Dessutom arrangeras gemensamma aktiviteter och event där du får hjälp att ta hand om kunden och ge dem en upplevelse när de besöker dig. Utöver ditt fysiska showroom finns också möjligheten till ett digitalt showroom i förlängning. Har du behov av logistiktjänster och/eller showroom? Du kan anlita logistikcentret SFD Delivery oavsett om du har showroom i Stockholm Showroom eller Stockholm Fashion District i Nacka Strand. Du får del av samma fördelar som dem med showroom i Stockholm Showroom där det ingår en logistiktjänst för kollektioner som tas emot av det professionella teamet hos SFD Delivery oavsett om du är på plats eller inte när paket anländer. Har du behov utöver detta är du välkommen att teckna ett förmånligt avtal med logistikavdelningen som kan hantera leveranser till återförsäljare, returer, e-handel och lager vid behov. Du kan också välja att anlita SFD Delivery på löpande räkning och få tillgång till gemensamma ramavtal gör att du får bättre pris på dina frakter. Tillgång till lagerlokaler i olika storlekar finns.

Ytor

  • Total yta:

    86 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (varm)
Mötesrum
WC

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Affärsklustret Stockholm Fashion District är en unik och innovativ affärsmötesplats för modeindustrin i Sverige och internationellt. Distriktet besöks årligen av designers, inköpare inom e-tail och retail, internationella delegationer, intressenter och andra modeentusiaster. Medlemsförbundet och handelsorganisationen Trade Partners Sweden är grundare av och driver Stockholm Fashion District för modeindustrin i Sverige. Stockholm Showroom erbjuder showroom för varumärken, leverantörer, agenter och distributörer. Hos Stockholm Showrooms presenteras herr, dam, barn, accessoarer, inredning och underklädesvarumärken. Här kan inköpare arbeta effektivt i en inspirerande miljö och som en del av Stockholm Fashion Districts community är du del i ett stort nätverk av kollegor, en 100-årig handelsorganisation med erfarenhet av internationell handel i ryggen och en logistikavdelning som tar emot och skickar dina paket oavsett om du själv just då är på plats eller kanske på kundbesök. Dessutom arrangeras gemensamma aktiviteter och event så att dina kunder kan ha effektiva möten och få inspiration samtidigt som de besöker dig.

Närservice:

Nacka strand är en stadsdel som pulserar av entreprenörskap och framåtanda. Samtidigt en stilla och harmonisk plats, med naturen och havet som kuliss. Naturligt läge för affärer och välutbyggd service med restauranger, servicebutiker och skolor.

Kommunikationer

Det går snabbt och enkelt att ta sig från Stockholm city till Nacka strand – oavsett om du väljer båt, buss, cykel eller bil. Den vackraste vägen är förstås via vattnet, men att ta bussen eller parkera bilen på någon av de 2500 parkeringsplatserna (2000 i garage) är också bekvämt.
Augustendalsvägen 7