Fridhemsvägen 15

Kvarteret Telefonen , Ronneby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 124 m²

Hyra

1 200 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Stora, öppna och ljusa kontorslokaler med två entréer och gott om parkeringar precis utanför.

Kontoret har två entréer och gott om parkeringar precis utanför. I kontorslokalerna finns det fyra öppna kontorslandskap varvat med flera kontorsrum, samtalsrum och konferensrum.

Personalmatsalen ligger i anslutning till entrén mot Ronnebyån vilket gör det enkelt att ta med lunchen ut när vädret tillåter. Det finns ett kopieringsrum och flertalet rum för testmiljö, arkiv, förråd, lager och serverrum.

Det är enkelt att pendla till kontoret då lokalerna ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik från hela länet och Öresundståg till Köpenhamn. I kvarteret Telefonen finns flera tillverkande företag, kontor, vårdklinik, en större friskvårdsanläggning samt lunchrestaurangen Köksmästaren. I närområdet finns även möjlighet till konferenser för över 1000 personer i Blekinge Convention Center och vackra gångstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby.

Övrig information

Övrigt:

Kvarteret Telefonen ligger granne med Ronnebys nya stadsdel Kilen där det just nu byggs ett stort och varierat utbud av bostäder.

Ytor

  • Total yta:

    1124 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

1200

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Telefonen 3

Våningsplan:

1 av 2

Planlösning:

Flera stora öppna kontorslandskap varvat med kontorsrum, samtalsrum och konferensrum. Personalmatsal, kopieringsrum och flertalet rum för testmiljö. Arkiv, förråd, lager och serverrum.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme och fjärrkyla som ingår i hyran.

Lokalen kan nås via:

Två entrédörrar

Omgivning

Omgivning/natur:

Här finns promenad- och cykelstråk längs Ronnebyån till den vackra Brunnsparken, Hotell Ronneby Brunn och Ronneby Golfklubb. På andra sidan ån ligger området Blekans sekelskiftesvillor med glasverandor och en bit bort centrala Ronneby med restauranger, butiker och torghandel.

Företag i närheten:

I fastigheten finns flera tillverkande företag, kontor, vårdkliniker, friskvårdsanläggning samt en restaurang. Några av de omgivande företagen är Orbit One, Cetetherm, Areff, och Capio citykliniken. Soft Center, Ronneby Brunn Hotell och centrala Ronneby med dess butiker ligger i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns över 100 fria parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I fastigheten ligger lunchrestaurangen Köksmästaren och inom gångavstånd finns flertalet andra restauranger.

Skyltläge:

På områdesskyltningen och över entrén.

Vägbeskrivning:

Kör mot järnvägsstationen och följ därefter skyltningen mot Ronneby Brunn. Vid Ronnebyån sväng höger och följ områdesskyltningen. Det är också enkelt att nå fastigheten via Öresundstågen eller buss till Resecentrum varifrån det endast är några minuters gångväg.

Kommunikationer

Resecentrum med Blekingetrafikens bussar och Öresundståg mot Köpenhamn och Karlskrona ligger inom några minuters promenad. Cykel- och gångväg finns till fastigheten. Från Ronneby Airport tar det cirka 15 minuter med bil.
Fridhemsvägen 15