Vill du annonsera för att hyra ut lokaler, sälja fastigheter, mark eller företag?

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats på internet för att hyra ut lediga lokaler och sälja fastigheter. Här kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt exponera ditt utbud av lokaler, fastigheter, företag eller mark. Du betalar per påbörjad kalendermånad som dina annonser visas.

Välj ditt paket Kommun Bas Plus Ranking
Administrationsverktyg

Registrera nya eller ändra/ta bort annonser.

Annons

Presentation av ditt objekt med obegränsat antal bilder och dina kontaktuppgifter. Möjlighet att lägga till bilagor t.ex. PDF:er med planritningar och länkar till externa webbplatser. Objektets placering visas på karta.

Sökhjälpen

Information om företag som söker på Objektvision.se.

Bilagor

Möjlighet att lägga till bilagor t.ex. planritning som PDF och länkar till externa webbplatser.

Logotyp

Din logotyp visas på annonsen och länkas till din hemsida.

Förtur

Dina annonser visas högre upp i träfflistan.

Statistik

Se hur många som sett din annons och skickat intresseanmälan.

Kostnadsfri objektlista

Kostnadsfri Standardlista eller Annonsexport för att visa dina objekt på din hemsida.

Presentation i träfflistan

Logotyp, säljande text och länk till egna annonser direkt i träfflistan. (För Företag till salu innehåller Baspaketet även säljande text.)

Först i träfflistan

Möjlighet att visas bland de tre första slumpvis valda annonserna i träfflistan om de är relevanta för sökningen.

Beställ Beställ Beställ Beställ

Använder du ett mäklarsystem och vill föra över dina objekt till Objektvision.se, så hjälper vi dig. Mejla dina kontaktuppgifter till eller ring +46 (0)480 47 75 60.

Priser

Antal annonser Bas Plus Ranking Infopaket
1 560 kr 1 180 kr 1 770 kr +155 kr
2-3 1 125 kr 2 365 kr 3 540 kr +305 kr
4-5 1 550 kr 3 510 kr 4 825 kr +415 kr
6-10 2 140 kr 4 365 kr 6 625 kr +570 kr
11-25 2 955 kr 6 040 kr 9 275 kr +775 kr
26-50 4 165 kr 8 585 kr 13 410 kr +1 115 kr
51-100 6 255 kr 12 955 kr 19 930 kr +1 590 kr
101-200 8 195 kr 16 960 kr 25 970 kr +2 065 kr
201-300 10 230 kr 20 990 kr 32 330 kr +2 565 kr
301-400 12 295 kr 25 440 kr 39 220 kr +3 085 kr
401- Offert Offert Offert Offert

Pris per kalendermånad (exkl moms) 2019

Antalet unika objekt summeras varje månad och utgör fakturaunderlag. Du betalar per påbörjad kalendermånad som dina annonser visas.

Företag till salu

Företag till salu

Står du inför en eller flera företagsförsäljningar?
Annonsera enkelt hos oss. Du bestämmer själv hur mycket du vill att ditt företag ska synas med hjälp av våra annonspaket.
Kontakta oss för att komma igång!
Jennie Häggström, +46 (0)8 677 64 62

Produktblad (Pdf)

Våra annonspaket

Baspaket - Objektvision.se

Baspaket

Baspaketet är vårt grundpaket för annonsering. Du får logotyp på alla annonser, länk till hemsida, statistik över hur många som klickat på just dina annonser. Du får även och tillgång till Sökesförfrågningar där våra besökare beskriver vad letar efter. I träfflistor visas Basannonser före de från annonsörer med kommunavtal.

Produktblad (Pdf)
Pluspaket

Pluspaket

Med Pluspaketet får du mer utrymme. Här visas ditt företags logotyp och den säljande beskrivningen från dina annonser redan i träfflistan. Från träfflistan får du också en länk till alla dina annonser på Objektvision.se. Det är ett smart sätt att låta dina objekt och ditt företag att synas lite mer. Självklart får du med allt som ingår i Baspaketet.

Produktblad (Pdf)
Rankingpaket

Rankingpaket

Här kommer dina objekt garanterat att synas. Med vårt Rankingpaket har du chans att få den eftertraktade förstaplatsen i träfflistan. En träfflista är alltid relevant för en sökning, men annonser från Rankingpaket visas före de från Plus-, Baspaket och kommunavtal. I Rankingpaketet ingår allt som finns i Plus och Bas.

Produktblad (Pdf)
Annonsering med kommunavtal

Annonsera med kommunavtal

Ett stort antal av Sveriges kommuner har samarbetsavtal med Objektvision.se. I dessa kommuner kan du annonsera på Objektvision.se och i förekommande fall på kommunens hemsida utan kostnad.
Se vilka kommuner som har avtal.

Manual kommunkunder (Pdf)
Infopaket

Infopaket - Ta mer plats

Vill du öka dina exponeringsmöjligheter? Med Infopaketet kompletterar du dina annonser med egen toppbanner, företagspresentation och dina sju senaste objekt. Det är ett komplement till det annonspaket som du ha valt men med möjlighet att ytterligare profilera dig och ditt företag mot användarna på Objektvision.se. Här har du möjlighet att presentera ditt företag på ett säljande sätt.

Produktblad (Pdf)

Våra reklampaket

Bannerannonsering

Bannerannonsering

Objektvision.se är en av Sveriges starkaste B2B–marknadsplatser. Som bannerannonsör har du möjlighet att nå företag i hela landet eller vill du hellre nå företag som söker i en eller flera kommuner? Valet är ditt.
Intresserad av att börja kampanjannonsera?
Kontakta någon av våra säljare:
, +46 (0)8 677 64 62

Produktblad (Pdf)
Banner i bevakningsmail

Banner i bevakningsmail

Här har du chansen att synas för de användare som är högst aktuella just nu. Din annons är placerad högst upp i bevakningsmailet som går ut varje morgon till 9 000 mottagare.

Produktblad (Pdf)
Mitt i listan

Mitt i listan

Med mitt i listan får du chansen att framhäva både ditt/dina objekt och ditt varumärke. Du syns på en placering i listan som är 50% större än en vanlig annons.

Produktblad (Pdf)
Aktuella nu

Aktuella nu

Redan på startsidan kan ditt/dina objekt synas. Objektvision besöks av 47 000 användare varje vecka så du får en bra spridning av objekten genom "aktuella nu".

Produktblad (Pdf)
Statistik & bannerpaket för kommuner

Statistik & bannerpaket för kommuner

För kommuner har vi ett eget paket där ni kan exponera er för de som söker objekt i just er kommun. Denna placering passar utmärkt för att sprida kommunens varumärke.

Produktblad (Pdf)

Detta får annonsörer på köpet

Objektvision.se har som sitt primära mål att skapa mer värde för sina kunder och användare. Som vår annonsör får du en del användbara tjänster utan extra kostnad.

Sökhjälpen

Som annonsör får du kostnadsfritt tillgång till våra användares sökesförfrågningar. De sökande kan välja mellan Personlig eller Automatisk hjälp. Om du som annonsör har något som matchar hjälper vi till att förmedla kontakten mellan dig och den som söker.

Kostnadsfri lista med alla dina objekt

Som annonsör har du kostnadsfritt tillgång till en lista med alla dina objekt. Listan kan du använda t.ex. på din hemsida. Uppdatera dina objekt på Objektvision.se och ändringarna visas även på din hemsida. Genom att sköta allt på ett ställe sparar du både tid och arbete.
Här kan du läsa om Standardlista/annonsexport.

Extra exponering med hjälp av 360° - vyer

Objektvision kan erbjuda både inomhus- och utomhusvyer för de kunder som har ett avtal med någon av våra samarbetspartners. Exempelvis kan ni då visa era objekt med hjälp av en 360°-vy för att lyfta fram det geografiska läget, alternativt låta användarna gå en digital visning av objektet.
Här kommer några exempel från våra partners: Fastout, Objekt360, Spinview, Insidemaps

Sökhjälp