Skriv ut

Skapa PDF

Ångbåtsbron 1, Centrum

malmö

Kontor för företaget som värdesätter servicefunktioner som reception, konferensrum och restaurang i huset.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

790 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Designad fastighet på ett av regionens bästa läge med reception, konferens- och restaurangmöjligheter i huset. En lokal för företaget med servicebehov! Enkel markparkering runt fastigheten samt besöksparkering vid entén. Fastigheten bjuder på en magnifik utsikt över Sundet och ger lokalerna en härlig rymd. En öppen planlösning om ca 790 kvm utgör ett halvt våningsplan och ger plats för upp emot ett 50-tal arbetsplatser. Konferensrummen ligger på plan 7 i anslutning till restaurangen. Stort servicepaket med bland annat bemannad reception finns att tillgå. En mycket representativ fastighet för företaget som vill ha det där lilla extra! Anpassning av ytan görs i samråd med fastighetsägaren. Se exempelbilder från en annan hyresgäst, ritnigen utgör ett helt plan på ca 1600 kvm. Välkommen på visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Öppen planlösning med fantastisk utsikt och närhet till Centralstationen. I fastigheten finns restaurang, konferensdel och gemensam reception.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 790

Omgivning

Omgivning/natur

Enastående utsikt över sundet och närhet till Centralstationen och Citytunneln. Gångavstånd till Dockan och Västra hamnen med restauranger och service.

Närservice

Restaurang i fastigheten. Gym, apotek, biluthyrning, bank, butiker samt flera restauranger ligger i närområdet. Även närhet till city med all tänkbar service. Servicepaktetet igger som en separat kostnad utöver hyran och beräknas per anställd. Servicen som erbjuds är reception, konferensmöjlighet, restaurang, bevakning, larm samt driftar passersystem med kort. Del i serverrum går att hyra, plats för 2 rack. Inklusive kyla och el.

Kommunikationer

Mycket bra med anslutningar till tåg och bussar med Centralstationen endast ett par minuter bort. Smidigt och enkelt att ta sig till motorväg, E6 och E22.

Vägbeskrivning

Ångbåtsbron nås om man följer Skeppsbron från Centralen norr ut mot Öresund.

Sökhjälp