Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 35, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Kontorslokal granne med Änggårdsbergen i Högsbo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 264 m²

Tillträde: Omgående

Karta

Information

Beskrivning

Fräsch kontorslokal om ca 264 m2 med separata kontorsrum placerad på plan 1 tr i fastigheten, kontoret håller bra klass och har genomgående nylagda trägolv.

Övrigt

Övrigt: Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2013 så förmedlade vi 95 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 264

Omgivning

Omgivning/natur: Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer: Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Sökhjälp