Skriv ut

Skapa PDF

Bultgatan 14, Rollsbo

kungälv

Mycket lämpligt kontor för 1-3 personer i öppen planlösning. Kontoret är beläget i plan 2. I huset finns lunchrestaurang.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 39 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Mycket lämpligt kontor för 1-3 personer i öppen planlösning. Kontoret är beläget i plan 2. I huset finns lunchrestaurang.

Planlösning

Utförande

Antal rum

1

Planlösning

Öppen planlösning ihop med pentry. Finns dusch och toalett i lokalen.

Teknisk information

Takhöjd

2,4 m

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 39

Omgivning

Omgivning/natur

Rollsboområdet Fastigheten är belägen på industriområdet Rollsbo i Kungälv. Inom Rollsbo industriområde finns idag ca 300 - 350 företag med ca 3 000 anställda. Rollsbo, som är det största verksamhetsområdet, är strategiskt beläget med direktanslutning till E6:an vid Rollsbomotet. Det goda kommunikationsläget samt närheten till Göteborgs hamn och flygplatserna Landvetter och Säve har medfört att transportintensiva företag valt att etablera sig här. Exempelvis ICA´s stora distributionscentral för Västra Sverige, Michelins logistikcentrum för de skandinaviska länderna, danskägda Arvid Nilsson AB (bult & skruv) med huvudkontor för Norden, Assar Hultén AB (bult & skruv) mfl. Området rymmer också koncernledningskontor för Tudor AB och Plastal Group mfl. I Rollsbo området finns ytterligare områden, Rollsbo Ryr samt Rollsbo Företagspark med ca 50 företag totalt. Det är endast ca 23 km till Göteborg samt 48 km till Landvetter med närhet till Kungälvs centrum. I hela området finns idag ca 10 olika sorters restauranger/lunchställen, som ger stor möjlighet till variation på kost. Industriområde med många företag i närheten.

Närservice

Finns ett antal lunchresturanger inom området och huset.

Kommunikationer

Buss finns i anslutning till lokalen på morgon och eftermiddag.

Bultgatan 14
Sökhjälp