Typ Kontor

Kommun, område Malmö, Fosie industriområde

Area 300 m² - 800 m²

Tillträde Enligt överenskommelse

Kontakta annonsören

Ring Camilla Asplund på telefon: 040-690 57 37 Eller mejla din fråga

Kontaktuppgifter

Wihlborgs Fastigheter AB
Box 97, Dockplatsen 16
201 20 MALMÖ
Camilla Asplund

Tel: 040-690 57 37
Mobil: 0733-71 17 37

Boplatsgatan 8, Fosie industriområde

Ljusa och trevliga kontorslokaler i anslutning till påfarterna till de båda ringlederna. Lokalerna är anpassningsbara med modern kontorsstandar.

Beskrivning

Har ni personal som kör i tjänsten? I så fall är detta läge helt oslagbart. Oerhört kommunikativt, parkeringsplatser utanför dörren. För dem som inte är bilburna finns busshållsplats mycket nära.
Lokalerna är ljusa och trevliga.

Utförande

Byggår:1980

Omgivning

Närservice:Frukost- & lunchrestaurang finns på området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Hörsal finns för uthyrning i fastigheten.
Kommunikationer:Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten och tar dig snabbt ut på övriga större vägleder. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till centralstationen.
Omgivning/Natur:Kontor med skyltläge mot E65. Fastigheten är belägen i Fredriksbergs industriområde, sydost om Malmö centrum. Området kännetecknas av sin närhet till E65 och ringlederna, vilket gör tillgängligheten optimal. Fastigheten ligger även mycket nära Jägersro Center, med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Storlek

Total:800 m²
Kontorsarea:300 m² - 800 m²

Geografi

Adress:Boplatsgatan 8
Område:Fosie industriområde
Kommun:Malmö