Skriv ut

Skapa PDF

Boplatsgatan 8, Fosie industriområde

malmö

Ljusa och trevliga kontorslokaler i anslutning till påfarterna till de båda ringlederna. Lokalerna är anpassningsbara med modern kontorsstandar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Kontakta annonsören för hyresuppgift

Storlek: 300 - 800 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Beskrivning

Har ni personal som kör i tjänsten? I så fall är detta läge helt oslagbart. Oerhört kommunikativt, parkeringsplatser utanför dörren. För dem som inte är bilburna finns busshållsplats mycket nära. Lokalerna är ljusa och trevliga.

Utförande

Byggår: 1980

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 800

Omgivning

Omgivning/natur: Kontor med skyltläge mot E65. Fastigheten är belägen i Fredriksbergs industriområde, sydost om Malmö centrum. Området kännetecknas av sin närhet till E65 och ringlederna, vilket gör tillgängligheten optimal. Fastigheten ligger även mycket nära Jägersro Center, med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Närservice: Frukost- & lunchrestaurang finns på området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Hörsal finns för uthyrning i fastigheten.

Kommunikationer: Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten och tar dig snabbt ut på övriga större vägleder. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till centralstationen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp