Skriv ut

Skapa PDF

Strandbergsgatan 55, Kungsholmen

stockholm

Modernt kontor i bästa skyltläge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 091 m²
Karta

Information

Beskrivning

Under 2019 kan ni ta plats i ett kontor som totalrenoveras med en känsla av New York. Lokalerna kommer hålla en hög kontorsstandard och en industriell känsla med öppna installationer och passande materialval. Huset kommer att miljöcertifieras och då hålla en hög klass, ett led i klassningen är till exempel solceller som installeras på taket.

Utförande

Våningsplan

8

Planlösning

Kontor med en känsla av New York. Nyrenoverade lokaler med öppen planlösning och en bibehållen industriell karaktär.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 091

Omgivning

Omgivning/natur

Stadshagen är en modern och livfull del av innerstan med en blandning av bostäder, arbetsplatser och bra service. Här finns det gott om riktigt bra restauranger varav ett flertal ligger direkt vid strandpromenaden och erbjuder en härlig utsikt över vattnet. När stadsdelen är fullt utbyggd kommer den att inrymma 20 000 boende och upp emot 35 000 arbetsplatser. Med ett kontor på Strandbergsgatan 55 kan vi dessutom erbjuda er ett fantastiskt skyltläge mot Essingeleden. Här exponerar ni ert varumärke för de 140 000 fordon som passerar varje dygn.

Närservice

I området finns ICA Maxi, Systembolaget, ett flertal gym, Apotek, Pressbyrån med mera. Dessutom finns det mycket bra restauranger varav ett flertal ligger direkt vid strandpromenaden och erbjuder en härlig utsikt över vattnet - Piren, Lillys Burger, Stikki Nikki och Primo Ciao Ciao för att nämna ett axplock.

Kommunikationer

Tunnelbana: Blå linjen når du på 3 minuter, gröna linjen är på 10 minuters promenadavstånd. Buss: 50, 56, 61 och 65 trafikerar området. Med bil: Avfart Lindhagen från Essingeleden.

Dokument

Strandbergsgatan 55
Sökhjälp