Barnhusgatan 3

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

414 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vackert kontor högst upp i fastigheten.

En vacker ljus lokal med fina snickerier och stuckaturer. Härlig utsikt över Norra Latin och Barnhusgatan.

Ytor

  • Total yta:

    414 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fenix 1

Byggår:

1929

Våningsplan:

5

Planlösning:

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor! Lokalen består av rum i olika storlekar, en del av lokalen går att öppna upp för att skapa en mer blandad yta.

Omgivning

Omgivning/natur:

Charmig fastighet i ett lugnt läge, men med närhet till allt - Norra Bantorget, Hötorget, T-centralen med mera. Norra Latins konferenscenter samt Centralbadet ligger i närheten.

Närservice:

All tänkbar service finns inom gångavstånd. Läkarmottagningar och naprapat i huset.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till Hötorget (t-banans gröna linje, bussar) och T-centralen (alla t-banelinjer, pendeltåg, bussar, Arlanda express, fjärrtåg).
Barnhusgatan 3

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB