Skriv ut

Skapa PDF

Hammarby Kaj 14, Hammarby Sjöstad

stockholm

Modernt kontor med härlig utsikt!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 501 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Modernt kontor med fin utsikt som anpassas efter önskemål. Här sitter man med vattnet inpå knuten. Unik produkt i ett unikt läge. Lokalen är flexibel i sitt utförande och har idag både öppen och rumsindelad planlösning.

Utförande

Renoveringsår

2008

Våningsplan

3

Planlösning

Delvis öppen planlösning med ett par rum i olika storlekar.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 501

Omgivning

Omgivning/natur

Strategiskt Citynära läge, precis utanför biltullarna men ändå nära till innerstaden och Södermalm. En exklusiv miljö med utsikt över Hammarby kanal. Ett fint promenadstråk går längs med kanalen som har en småbåtshamn, restauranger, park med mera.

Närservice

I fastigheten finns restaurang Hemma hos Kaj där du kan ta en eftermiddagsfika eller middag och njuta av den härliga vyn över kanalen och båtlivet. Längs kanalen och utefter Hammarby Allé finns ett antal restauranger och caféer att välja bland. I närheten finns även ICA, skomakeri, kemtvätt, blomsteraffär, bankomater, bank mm.

Kommunikationer

Beläget i samma kvarter som Tvärbanans station Mårtensdal ca 2 min promenadavstånd. Tvärbanan sammanbinder området med Gullmarsplan, Liljeholmen och Alvik. Under sommarhalvåret går dessutom en färjelinje mellan Hammarby Sjöstad och Nybroviken. Övriga kommunikationer är bra med Södra länken samt bussar. Med Södra länken tar du dig snabbt till Värmdöleden/E4 och Nynäsvägen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp