Skriv ut

Skapa PDF

Lundavägen 14, Värnhem

malmö

Modern och nyproducerad butikslokal, på 80 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 80 m²
Tillträde: Snarast
Karta

Information

Beskrivning

En mycket fräsch butik i etage på Lundavägens stråk. Butiken består av butik med stora skyltfönster, wc/dusch, paus rum och kontorsdel.

Utförande

Byggår

2008

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 80

Omgivning

Omgivning/natur

I Värnhem har du ett centralt och bra läge, vid en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget och intilliggande Östervärns pågatågsstation tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne. De flesta hus är byggda under tjugotalet, men här finns också nyare lägenheter från slutet av 1970-talet samt 2000-talet.

Närservice

Vid Värnhemstorget finns all tänkbar service, som mataffär, småbutiker, träningscenter, restauranger, kaféer, apotek, vårdcentral och ibland även torghandel.

Kommunikationer

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här. Det är nära till pågatågsstationen vid Östervärn, där det går tåg till hela Skåne, och Centralen. Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.

Sökhjälp