Kungsgatan 29

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

82 m²

Pris

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Kontor

På en av huvudstadens bästa adresser finns denna mycket fina totalrenoverade lokal på plan 6 ledig för förhyrning!

Låt dig inspireras av utsikten över Kungsgatans myllrande folkliv på denna ljusa och trivsamma arbetsplats!

Fastigheten
Huset uppfördes år 1928 och renoverades år 1989.
Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 där det är lättare att stanna till för leveranser och en smidig inflytt. Innergård med cykelställ finns.

Planlösning
Lokalytan fördelas på en välkomnande entré med sittplats för ett par besökare, ett öppet kontorslandskap med plats för ca 8 arbetsplatser samt konferensrum för ca 6 personer, två wc varav en tillgänglighetsanpassad med dusch, nytt pentry samt korskopplingsrum/förråd.

Lokalens fönster vetter ut mot Kungsgatan och lokalen är mycket ljus.

Lokalen har precis genomgått en totalrenovering och hyrs nu ut med en standard i  nyproduktionsskick vad gäller ytskikt, pentry, wc, glaspartier och belysning.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft samt kyla.

Bredband: Fiber och nätverk finns indraget i lokalen via Open Universe.

Ytskikten utgörs av vitmålade väggar, grå nålfiltsmatta, linoleumgolv i pentry samt helkaklade wc med klinkergolv. 

Övrig information

Övrigt:

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via lokalförmedlaren enligt hyresvärdens önskemål.

Ytor

  • Total yta:

    82 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Prisinformation:

Ingen överlåtelseavgift utgår!

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Byggår:

1928

Renoveringsår:

1989

Våningsplan:

6

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Hötorget med livlig torghandel och Stureplan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.

Närservice:

Adressen säger allt! Här finns all service Du kan önska Dig. Inom kort gångavstånd har du ett stort utbud av restauranger, caféer, apotek, systembolag, gallerior och butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.
Kungsgatan 29

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB