Drottninggatan 89

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

429 m²

Hyra

Tillträde

2024-01-01

Beskrivning

  • Kontor

Centralt belägen kontorslokal med stort serviceutbud i huset!

Kontorslokal med attraktiv läge mitt på pulserande Drottninggatan. Lokalen är mycket välplanerad med ett flertal samtalsrum, mötesrum i varierande storlek samt öppna sociala ytor som också fungerar bra som kontorslandskap. I fastigheten finns bland annat konferenscenter och gemensam reception. Välkomna på Visning!

Ytor

  • Total yta:

    429 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-01-01

Utförande

Våningsplan:

11

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på den lugnare delen av Drottninggatan, närhet till bland annat Tegnerlunden.

Närservice:

All tänkbar service finns längs Drottninggatan. Flertalet bra restauranger ligger runt huset.

Kommunikationer

T-bana Hötorget och T-Centralen ligger inom några minuters gångavstånd. Dock är det närmast till tunnelbanestationen Rådmansgatan (gröna linjen).
Drottninggatan 89

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB