Hantverkargatan 25

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

191 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med öppen planlösning på Hantverkargatan

Denna lokal på våning 3 i huset har en öppen planlösning med ett större konferensrum och två mindre mötesrum. Bara att höra av er om ni har några frågor!

Ytor

  • Total yta:

    191 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Utanför porten och runt hörnet på Kungsholmstorg finns det mesta du behöver av närservice, som banker, Apoteket, Systembolaget, butiker och ett stort utbud av restauranger. Här finns även flera välkända krogar, som till exempel Kungsholmen och Mäster Anders.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns ett garage med cirka 100 platser.

Närservice:

All tänkbar service finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Från fastigheten har du promenadavstånd till tunnelbanestation, SL-bussar, skärgårdstrafik, Centralen och Cityterminalen. Dessutom finns ett hundratal parkeringsplatser som är reserverade för fastighetens hyresgäster.
Hantverkargatan 25

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Hovslagargatan 5 B

104 40 Stockholm

www.lundbergs.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter