Krusegatan 19

Kirseberg , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 460 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor på markplan med blandad planlösning och generösa ljusinsläpp.

Här finns en kontorslokal på markplan med flera möjliga entréer. Planlösningen är blandad med både öppet landskap och enskilda kontorsrum. Total yta 1 450 kvm. Stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Flera förråd, pentry, toaletter med mera. I fastigheten finns flera ytor lediga, med kontor och lager. Fråga oss för mer information om dessa. Lättillgängligt läge med bra kommunikationer. Populär lunchrestaurang och gemensamt gym i fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    1460 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

På Kirseberg blandas bostäder med kontor, skolor, parker, service och företag. Ett lugnt läge nära centrala Malmö med lättillgänglighet in till city samt ut från Malmö.

Närservice:

I bostadsområdena intill fastigheten finns vardaglig service och handel. Köpcentret Entré ligger på mycket nära gångavstånd där stort utbud av nöje, handel och restauranger finns. Centrala Malmö med stort shoppingutbud och nöjesliv finns ca 10 min från lokalen.

Vägbeskrivning:

Se Google maps.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i utkanten av Kirseberg vilket gör att det är enkelt att per bil ta sig in till Malmö C eller ut på ringlederna, Stockholmsvägen går precis intill fastigheten. Busstrafik samt tåg stannar i anslutning till fastigheten.
Krusegatan 19

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor