Krusegatan 19

Kirseberg , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

295 - 1 750 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Stort kontor med lagerytor intill Stockholmsvägen vid Malmös norra infart.

Här erbjuds ett stort kontor med lagerytor. Den totala ytan är 1 750 kvm fördelat på 1 455 kvm kontor och 295 kvm lager/lättproduktion. Lokalen är på två våningsplan (vån 2 & 3) med interntrappa där lagret är på nedre plan och kontor på båda våningsplanen. Kontoret har blandad planlösning med både landskap och enskilda kontorsrum. Stora och många ytor för lounge, aktivering, spontana samtal, kreativa ytor eller liknande. Den centrerade interntrappan ger härlig rymd i lokalen. Trevlig entré med receptionsyta, öppet pentry på andra våningen och flera toaletter på båda våningsplanen. Många och stora fönster ger bra ljusinsläpp och härligt arbetsklimat. Kontorsrummen delas av glasväggar. Lagret ligger på andra våningsplanet och nås genom hiss och från kontoret. Här har ni även egen terrass på 93 kvm. I fastigheten finns en populär lunchrestaurang och gemensamt gym. Lokalen kan även nyttjas för skola/utbildning. Förslag på utseende och planlösning har tagits fram för detta och finns att ta del av.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 295 295
Kontor 1 455 1 455

Utförande

Våningsplan:

2 av 3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

På Kirseberg blandas bostäder med kontor, skolor, parker, service och företag. Ett lugnt läge nära centrala Malmö med lättillgänglighet in till city samt ut från Malmö.

Närservice:

I bostadsområdena intill fastigheten finns vardaglig service och handel. Köpcentret Entré ligger på mycket nära gångavstånd där stort utbud av nöje, handel och restauranger finns. Centrala Malmö med stort shoppingutbud och nöjesliv finns ca 10 min från lokalen.

Vägbeskrivning:

Se Google maps.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i utkanten av Kirseberg vilket gör att det är enkelt att per bil ta sig in till Malmö C eller ut på ringlederna, Stockholmsvägen går precis intill fastigheten. Busstrafik samt tåg stannar i anslutning till fastigheten.
Krusegatan 19

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor