verkstadsgatan 11

Tjörröd , Höganäs
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

140 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad

Ljus och rymlig butikslokal om 140 kvm.

Ljus och rymlig butikslokal om 140 kvm. Läget är lättillgängligt för besökare och erbjuder en parkering utanför fastigheten. Flera större aktörer finns i närområdet.

Ytor

  • Total yta:

    140 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tjörröd 6:13

Omgivning

Omgivning/natur:

Tjörröds industri och handelsområde ligger i Norra delen av Höganäs. Som ursprunligen är ett fiskeläge och gruvindustri för brytning av kol med närhet till havet. Fastigheten ligger i ett större outlet och industriområde med flertalet butiker. Det är lätt att ta sig till fastigheten via riksväg 111 och 112 .

Närservice:

Här på Brukets Handelsplats finns flera butiker och outlets inom olika segment. Bland det närmsta grannarna återfinns bland annat Byggmax, Lager 157, Ittala och Orrefors. Höganäs stadscentrum ligger på nära avstånd och erbjuder sedvanlig vardagsservice och tjänster.

Kommunikationer

Bil: Från de två stora Eropavägarna E4 och E20 åker ni mot Höganäs på riksväg 111 eller 112 mot industri och handelsområdet i Tjörröd. Från Kullagatan tar ni höger in på Gärdesgatan och första vänster in på Verkstadsgatan och ni hittar fastigheten på vänster sida. Buss: Ca 100 m från fastigheten finns buss 201 hållplats Verkstadsgatan (Höganäs Sporthall - Höganäs Långaröd). På Kullagatan hittar ni även buss 222 (Mölle busstation - Höganäs Stadshuset) och 223 (Arild bussplats - Höganäs Stadshuset) hållplats Sandflyget som ligger ca 400 meter från fastigheten. Flyg: Södra Höganäs i långaröd finns en liten flygplats på Sjöcronavägen. Cykel och gångväg: Det är lätt att transpotera sig via både cykel och promenad till och från fastigheten som ligger ca 2 km från centrum.
verkstadsgatan 11

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB