Mäster Samuelsgatan 45

Norrmalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

396 m²

Pris

Enligt ök.

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Kontor

Unik lokal med utsikt över stan

Nu finns en chans på en unik lokal i ikoniska Femte Hötorgshuset. På första parkett med utsikt över Stockholms taklandskap kliver du rätt in i Sergel torgs myller av liv. Den här lokalen som är ljus och härlig har en storlek som sällan kommer ut på marknaden i den här fantastiska fastigheten. 

När du kliver in i lokalen möts du av fönster från golv till tak med utsikt över Stockholm citys hjärta och med det höga läget får lokalen ett härligt ljusinsläpp och till och med utsikt över Riddarfjärden. Planlösningen erbjuder en variation av arbetssätt med öppna landskap, avskildhet och mötesrum i olika storlekar som passar hybrida arbetssätt. Det här är en unik chans för det mindre företaget att sitta i Stockholm citys mest ikoniska hus tillsammans med innovativa företag som bland andra Space och Pophouse.

 

Lokalen är i toppskick och behöver ingen stor lokalanpassning eller renovering – sätt bara er personliga prägel så står den redo för inflytt.

Övrig information

Övrigt:

I fastigheten finns cykelrum, caféer och en restaurang med stor uteservering sommartid. Det finns också möjlighet att hyra konferens- och eventlokal samt Space Arena med Europas största LED-skärm, perfekt för event. Förläng kontoret genom att hyra in er på coworking i Space där ni även får ta del av deras terrass.

Ytor

  • Total yta:

    396 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Restaurang
Serverrum
Telefonbås

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Prisinformation:

Enligt ök.

Hyresinformation:

Enligt ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stigbygeln 5

Byggår:

1962

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

13 av 19

Planlösning:

Planlösning som möter hybrida arbetssätt med variation av rum och öppna ytor.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Godshantering sker via Hötorgsfaret.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt emot Femte Hötorgshuset ligger vårt kvarter Urban Escape med shopping i Gallerian och populära restauranger, hotell och takterrasser. Space som ligger i fastigheten är en stor mötesplats för den digitala generationen med musik, dataspel och content creation. Fastigheten ligger så centralt det kan bli och runt om finns näst intill obegränsat utbud av kultur och nöjen. Några minuters promenad bort finns Kungsträdgården, kajen och Humlegården med sin lummiga park.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns garage och cykelrum.

Närservice:

Utanför dörren finns all tänkbar kommunikation, service, shopping, restauranger, barer och liv – långt inpå natten. I området finns Drottninggatan med stort utbud av restauranger, shopping och all annan tänkbar service. Torghandeln på Hötorget och Hötorgshallen ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Femte Hötorgshuset. T-centralen, där alla tunnelbanelinjer ansluter och där det finns pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express, ligger precis utanför och Hötorgets tunnelbanestation ligger runt hörnan. Vi vill att det ska vara lätt och tillgängligt även för de som väljer att cykla till arbetet och erbjuder tillgång till ett tryggt cykelrum i fastigheten.
Mäster Samuelsgatan 45

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB