gärdesgatan 9

Höganäs , Höganäs
Spara Dela
Fasad
Spara
Dela
Yta

168 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Ljus och rymlig butikslokal.

Ljus och rymlig butikslokal om 168 kvm lämplig som butik, café eller restaurang. Fastigheten rustas upp under våren 2023 med bl a nytt tak. Läget är lättillgängligt för besökare och erbjuder parkering i anslutning till fastigheten. Flera större aktörer finns i närområdet.

Ytor

  • Total yta:

    168 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tjörröd 6:8

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Norra Höganäs, nära både Höganäs stadscentrum och Höganäs hamn. Flera vägar ansluter i närheten.

Närservice:

Här på Brukets handelsplats finns flera butiker och outlets inom olika segment. Bland det närmsta grannarna återfinns bland annat Byggmax, Lager 157, Ittala och Orrefors. Höganäs stadscentrum ligger på nära avstånd och erbjuder sedvanlig vardagsservice och tjänster.

Kommunikationer

Riksväg 111 och 112 ligger i närområdet och fastigheten nås enkelt med bil. Centrumkärnan nås på 4 minuter. Busshållplats finns ca 400 meter bort, där linjer tar dig in till Höganäs centrum på 15 minuter. Bussar från Höganäs till Helsingborg möjliggör anslutning till SJ's inrikes tåglinjer.
gärdesgatan 9

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB