Verkstadsgatan 11

Höganäs , Höganäs
Spara Dela
Fasad
Spara
Dela
Yta

492 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Rymlig butikslokal i strategiskt läge.

Ljus och rymlig butikslokal om 492 kvm med utrymme för både försäljningsyta, lager, kontor och personalutrymme. Läget är lättillgängligt för besökare och erbjuder parkeringsmöjligheter utanför fastigheten. Här finns flera större aktörer i närområdet. Hör av dig idag med frågor eller för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    492 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tjörröd 6:13

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Norra Höganäs, nära både Höganäs stadscentrum och Höganäs hamn. Flera vägar ansluter i närheten och Europaväg 6 är endast några minuter bort.

Närservice:

Här på Brukets handelsplats finns flera butiker och outlets inom olika segment. Bland det närmsta grannarna återfinns bland annat Byggmax, Lager 157, Ittala och Orrefors. Höganäs stadscentrum ligger på nära avstånd och erbjuder sedvanlig vardagsservice och tjänster.

Kommunikationer

Riksväg 111 och 112 ligger i närområdet och fastigheten nås enkelt med bil. Centrumkärnan nås på 4 minuter. Busshållplats finns ca 400 meter bort, där linjer tar dig in till Höganäs centrum på 15 minuter. Bussar från Höganäs till Helsingborg möjliggör anslutning till SJ's inrikes tåglinjer.
Verkstadsgatan 11

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB