Skeppsbrogatan 6

Centrum , Luleå
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

600 m²

Hyra

1 900 kr/m²/år. Exkl. moms och fastighetsskatt.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Stor nyrenoverad kontorslokal högst upp på Skeppsbrogatan 6 i centrala Luleå. Lokalen har flera öppna ytor och gott om ljusinsläpp.

Kontorslokalen är belägen i fastigheten kvarteret Hackspetten i centrala Luleå med god tillgång till butiker, restauranger och annan service inom fem minuters gångavstånd. Fastigheten ligger i omedelbar närhet till promenadstråket som leder runt Gültzauuddens fritidsområde. I själva fastigheten finns en skön mix av större och mindre företag i en mångfald av branscher och industrier.

Lokalen har väldisponerade 600 m2 med 13 kontorsrum av olika storlekar och i lokalen finns även mötesrum och flera öppna ytor. Det moderna köket är ljust och rymligt med gott om plats. Det finns flera toaletter varav en med dusch. Det är flexibla lokaler som kan användas på många olika sätt. Egen entré från fint trapphus samt med hiss i omedelbar anslutning. Lokalen ligger högst upp och har till viss del utsikt över norra hamnen. Lokalen genomgick en grundlig renovering och ombyggnation 2019 och är i mycket fint skick.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 600 1 900

Ytbeskrivning

13 kontor av olika storlek, 1 mötesrum, 2 öppna ytor, 1 stort kök med matsalsdel, 3 toaletter varav 1 med dusch. Utrymme finns även för städutrustning. Det är flexibla lokaler som kan användas på många olika sätt. Egen entré från fint trapphus samt med hiss i omedelbar anslutning. Lokalen ligger högst upp och har till viss del utsikt över norra hamnen. Lokalen genomgick en grundlig renovering och ombyggnation 2019 och är i mycket fint skick.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1900

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Exkl. moms och fastighetsskatt.

Utförande

Byggår:

1969

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

4 av 4

Antal rum:

17

Planlösning:

Lokalen har väldisponerade 600 m2 med 13 kontorsrum av olika storlekar och i lokalen finns även mötesrum och flera öppna ytor. Det moderna köket är ljust och rymligt med gott om plats. Det finns flera toaletter varav en med dusch.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i omedelbar närhet till promenadstråket som leder runt Gültzauddens fritidsområde. I själva fastigheten finns en skön mix av större och mindre företag i en mångfald av branscher och industrier.

Företag i närheten:

I våra fastigheter huserar över 65 företag, från restauranger, barer och frisörsalonger till IT- och ekonomiföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser på innergården samt garageplatser i källarplanet.

Närservice:

I området finns ett brett urval av restauranger och kiosker, matbutiker och bensinstationer är endast en kortare promenad bort.

Kommunikationer

Lokalen ligger ca 5 minuter från Smedjegatan där samtliga lokalbussar passerar. Tågstationen är en kilometer bort och flygplatsen åtta.
Skeppsbrogatan 6