Kungsvägen 35

Flen , Flen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

115 - 2 391 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Funtionella lokaler och uppställningsytor i bra läge nära Flens centum.

På Kungsvägen, riksväg 57, erbjuder vi flera ytor passande för blandade verksamhetstyper. Huvudbyggnaden om 600 kvm består delvis av garage och delvis av kontor. Här finns också förråd, garage samt ytor med skärrmtak för lagerhållning. Är ni i behov av mark för uppställning av exempelvis fordon så finns hela 5500 kvm tillgängligt på fastigheten. Lokalerna står i nuläget utan hyresgäst varav snabbt tillträde är möjligt. Välkommen att höra av dig vid intresse!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 115 2 391

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pedalen 5

Omgivning

Omgivning/natur:

Flen ligger strategiskt placerat i Mälarregionen mitt i Södermanland, drygt 3 mil från såväl E4 som E20, och med orter som Arboga, Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping, Nyköping, Strängnäs och Södertälje inom en radie av 60 km.

Närservice:

I närområdet finns ett flertal yrkesbutiker, kiosk samt bensinstationer. Från fastigheten är det inte mer än ett par kilometer till centrala Flen, med all tänkbar service. Runt 1.5 km bort ligger centrala Flen med sedvanligt serviceutbud.

Kommunikationer

Bil: Kommunikationerna för den bilburne är mycket god, med riksväg 57 precis utanför dörren, de anslutande riksvägarna 53, 55 och 221,samt i förlängningen även E4 & E20. Flen station och centrum nås på ca 5 minuter. Buss: Närmsta busshållplats ligger på Brogatan ca 500 m från fastigheten. Här går flera stadsbussar inom kommunen samt linje 780 till/från Katrineholm, 589 till/från Gnesta och linje 700 (Vingåker - Katrineholm - Flen - Malmköping - Eskilstuna). Tåg: Tåg: Flens tågstation trafikeras av SJ med täta avgångar. Till Stockholm tar du dig på 60 minuter, till Norrköping på 39 minuter och till Eskilstuna på 34 minuter.
Kungsvägen 35

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB