Klarabergsviadukten 70

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

470 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till denna ljusa öppna lokal i WTC!

Välkommen till denna ljusa öppna lokal i WTC.

Plats för ca 48 fasta arbetsplatser. 

Flexibel planlösning. 

Välkommen att kontakta för mer info eller visning. 

Övrig information

Övrigt:

www.wtc.se.

Ytor

  • Total yta:

    470 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Terminalen 3

Byggår:

1989

Våningsplan:

3

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

I fastigheten finns flera lastkajer och transporter till fastigheten sker via infarten på Terminalslingan 1 vid Kungsbron. Maximal fordonshöjd för att nå lastkajerna är 3,20 meter. Varubud anropar och släpps in via hyresgästernas porttelefoner.

Ventilation:

Komfortkyla

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

För dig som är intresserad av Stockholms historia ligger Gamla stan bara några minuters promenad söderut. Vill du istället ta del av huvudstadens kulturutbud har du också nära till det mesta, till exempel Oscarsteatern och jazzklubben Fasching runt hörnet på Kungsgatan eller Stadsteatern och Kulturhuset vid Sergels torg. Promenadstråk samt fler butiker, restauranger och annan service finns också i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns två garage i fastigheten och båda erbjuder hiss direkt upp i huset. I garagen finns även ett 30-tal besöksplatser med parkeringsautomat.

Närservice:

När det gäller service i närområdet finns i princip allt du kan önska dig. Ska du shoppa är Åhléns City det närmaste och mest kompletta alternativet. Föredrar du NK, MOOD eller Gallerian går du bara fem minuter till. Dessutom pågår ett utvecklingsprojekt för området kring Vasagatan, som bland annat kommer innebära mer grönska, bättre cykelmöjligheter och promenadstråk samt fler butiker, restauranger och annan service.

Kommunikationer

Det suveräna cityläget och närheten till centralstationen gör att det är enkelt att ta sig hit, oavsett varifrån i Stockholmsområdet du kommer. Och resten av världen är inte längre bort än en resa med exempelvis X2000 eller Arlanda Express. Stockholms Centralstation är både närmaste granne och Sveriges mesta knutpunkt. Här har du tillgång till fjärrtåg, Arlanda Express, pendeltåg, tunnelbana, långfärdsbussar, flygbussar, lokalbussar och taxi. Det är svårt att föreställa sig en plats i världen du inte kan nå från World Trade Center, som verkligen lever upp till sitt internationella och affärsorienterade namn.
Klarabergsviadukten 70