Ingmar Bergmans gata 4

City , Stockholm
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

234 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Möblerad och klar kontorslokal, möjlighet till korttidsavtal!

Välkommen till vårt nya koncept Såklart! Idén är enkel – allting är klart redan när ni skriver på kontraktet. Lokalen är nyrenoverad, mysigt inredd, fullt möblerad och med ett pentry komplett med allt ni kan tänkas behöva. Det bästa av allt? Skulle er verksamhet växa och behöva mer plats är det bara en månad uppsägningstid. Enkelt med maximal flexibilitet!

Ytor

  • Total yta:

    234 m2

Ytbeskrivning

Öppen planlösning med kapacitet för 25 fasta arbetsplatser tillsammans med pausytor och tre mötesrum.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Tillträde:

Omgående

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skravelberget Större 19

Byggår:

1963

Våningsplan:

1

Planlösning:

Öppen planlösning med kapacitet för 16-25 fasta arbetsplatser tillsammans med pausytor och tre mötesrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget är ett av Stockholms allra bästa, vägg i vägg med Stureplan, med tonvis av restauranger, muséer, caféer, barer och klubbar runt hörnet. Oavsett vad ni värdesätter finns det gott om smultronställen i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ett garage i källarplanet, med nedfart från Styckjunkargatan, där hyresgäster kan hyra parkering i mån av plats. Tar du cykeln till och från jobbet ibland? Heja dig i så fall! Du parkerar den smidigt i det låsta cykelrummet i garaget. Tänk också på att alltid låsa cykeln – även i cykelrummet. Det är inte tillåtet att parkera sin cykel i entréhallen eller trapphuset.

Närservice:

När det gäller service i de närmaste omgivningarna finns i princip allt du kan önska dig. Ska du shoppa är det mycket nära till både NK, MOOD och Sturegallerian. Vill du äta gott finns mängder av alternativ bokstavligen runt hörnet, bland annat klassiska Stockholmskrogar som Sturehof, Riche, East och Prinsen. Även för enklare vardagsluncher finns mycket att välja på.

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå med tunnelbana och bussar, till fots, på cykel och med bil. I källarplanets garage finns både parkeringsplatser och cykelförråd. Du som åker kollektivt tar dig hit snabbt och utan problem. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg (röda linjen), dit det bara är någon minuts promenad. På 3–4 minuter når du Kungsträdgårdens tunnelbanestation (blå linje) och ytterligare några minuter bort ligger T-centralen med alla tunnelbanelinjer, spårväg och flera bussar samt Centralstationen med pendeltåg, bussar, fjärrtåg, Arlanda Express och långfärdsbussar.
Ingmar Bergmans gata 4