Stenyxegatan 15

Fosie/Jägersro , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

276 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butik eller kontorslokal i populära Fosie

Lokalen har ett unikt läge för handel, showroom eller kontor. Det är dina önskemål som sätter begränsningarna! Kommunikatonerna är utmärkta och från Stenyxegatan har ni närheten till såväl inre som yttre ringvägen. Lokal i perfekt läge, närmaste granne är Byggmax! Kanske en yrkesbutik eller kontor med förträffligt skyltläge.

Övrig information

Övrigt:

* Parkering : Ja * Skyltläge : Ja.

Ytor

  • Total yta:

    276 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bronsdolken 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda körytor och bra parkeringsmöjligheter.

Närservice:

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service som bank, systembolag, mataffär samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.
Stenyxegatan 15

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB