Stenbrovägen 36

Ättekulla , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

324 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Lokal för t ex produktion eller lager på Ättekulla

Lokal lämplig för t ex produktion eller lager, försedd med två portar. I lokalen finns ett kontorsrum, lunchrum med pentry, förråd, WC samt ett omklädningsrum med dusch. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten och hela området runt fastigheten är inhägnat med säkerhetsstaket.

Övrig information

Övrigt:

* Markport : 2 st * Parkering: Ja * Pentry: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    324 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Flintyxan 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Strax söder om Helsingborg ligger Ättekulla, ett företagsområde som har blivit en favorit för såväl transport- och entreprenadföretag som för grossister.

Närservice:

I södra Helsingborg hittar ni denna pärla till stadsdel. Det är en stadsdel som både har stora bostadsområden samt ett stort industriområde. I Ättekulla finns ett litet centrum med frisör och pizzeria. Här finner ni även naturreservatet Ättekulla skog som erbjuder lummiga skogspartier och öppna ängar. Bra bussförbindelser in till centrum samt andra stadsdelar i Helsingborg. Det är cirka 8 kilometer till Helsingborgs centrum.

Kommunikationer

Fastigheten ligger endast 3 km från E6:an och E4:an och 5 km från Helsingborgs hamn. Möjlighet till järnvägsspår in i fastigheten och byggnaden finns.
Stenbrovägen 36

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB