Ringvägen 52

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 684 m²

Hyra

Tillträde

Q2 2023 eller enligt överensko

Beskrivning

  • Kontor

Väldigt effektiv och ljust våningsplan för uthyrning med flexibla villkor!

Nu finns möjlighet att hyra denna fina lokal i nybyggd fastighet mitt på Södermalm! Lokalen består av ett helt våningsplan med 360 graders fönster och otroligt ljusinsläpp. Lokalen kommer att genomgå en uppfräschning i form av 2 st nya pentryn kopplat i anslutning till entrén för att möjliggöra en representativ och inbjudande yta. Mötesrum finns i anslutning till båda entréer där man även kan tillskapa ytterligare kontorsrum eller mötesrum. Fastigheten och lokalen håller en väldigt hög genomgående standard av ytskikt och tekniska installationer. Lokalen har tillräcklig luft för upp till ca 220 personer. Avtalstid och hyresupplägg är flexibelt med möjlig möblerad yta. Tillträde är möjligt under Q2 2023 eller enligt överenskommelse. Avtalstid från 1-3 år. Lokalen hyrs ut i andrahand där hyresvärden har möjlighet att erbjuda större konferensytor samt terrass och lunchyta. Denna yta ligger högst upp i fastigheten med en fantastisk utsikt över näst intill hela Södermalm och stora dela av övriga Stockholm. Bokningsbar enligt överenskommelse med hyresvärden. Varmt välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    1684 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q2 2023 eller enligt överensko

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ringvägen 52

Byggår:

2009

Renoveringsår:

2022

Våningsplan:

6 av 9

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Gott om restauranger och kommunikationer i direkt närhet på Ringvägen, Rosenlundsgatan och Magnus Ladulåsgatan. Ett flertal högklassiga lunchrestauranger finns runt hörnet samt att man håller på att se över en intern lunchrestaurang i fastigheten. Närhet till kommunikationer i form av innerstadsbussar 3 & 4, pendeltåg samt tunnelbana som ligger ca 10 min gångväg bort.

Kommunikationer

T-bana: Skanstull grön linje alt röd linje från Zinkensdamm Bussar: Buss nr 4 och 3 stannar ca 100 meter från lokalen vid Eriksdal Pendeltåg: Pendeltåg från Söder Station
Ringvägen 52

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB