Rosenlundsgatan 40

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 158 m²

Pris

Enligt ök.

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Annorlunda lokal med egen terrass

En attraktiv lokal på två våningsplan där kreativiteten kan flöda. Ett socialt kontor med effektiva samlingsytor plus egen terrass. Interntrappa binder samman den här annorlunda och härliga lokalen med industriell karaktär. Bra ytor i anslutning till pentry för större samlingar, egen terrass, stora luftiga ytor supporteras av en bra fördelning med mötesrum. Hela lokalen har högt i tak och är verkligen en lokal som uppmuntrar till kreativitet.

Ytor

  • Total yta:

    1158 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Kök/pentry
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
Terrass

Ekonomi

Prisinformation:

Enligt ök.

Hyresinformation:

Enligt ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tobaksmonopolet 6

Byggår:

1929

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

2 av 4

Planlösning:

Planlösning för ett socialt kontor med många samlingsytor fördelat på två våningar med interntrappa.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Godshantering sker via varuintaget på Rosenlundsgatan 36 C

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Här hittar du även många konstgallerier, ateljéer och andra kreativa miljöer samt grönområden för rekreation och återhämtning. Tantolunden med grönområden, bad och utegym finns en kort promenad bort.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns och cykelrum

Närservice:

Söder har ett rikt och varierat utbud av varor och tjänster och en restaurangtäthet som överträffar övriga innerstaden. I fastigheten finns även restaurang och café.

Kommunikationer

I området finns goda kommunikationer med pendeltågstationen Södra Station i närheten. Tunnelbanestation Mariatorget ligger inom några minuters gångavstånd. Utmärkta kommunikationer via Citybanan. Tunnelbanan Medborgarplatsen ligger i närområdet.
Rosenlundsgatan 40

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB