Jägershillgatan 20

Fosie/Jägersro , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 126 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Perfekt lokal för din butik och verkstad i Fosie

Läget är helt perfekt. Nu har du möjlighet att etablera din verksamhet i Fosie som erbjuder dig en fräsch butikslokal med tillhörande verkstad och en mindre kontorsdel. Skyltfönsterna ger inte bara ett fint ljusinsläpp utan även god skyltexponering för förbipasserande trafik. Helt perfekt, med tanke på att inre ringvägen bara är ett stenkast bort. Lokalen vi presenterar på Jägershillgatan 20 är om ca 1120 kvm. Butiksdelen är ca 660 kvm och verkstaden är ca 470 kvm och det är en sammanhängande yta. Takhöjden är generös i butiksdelen på ca 3 meter. Det finns även flertalet markportar som möjliggör smidig in- och utlämning av varor. Sex portar in till verkstadsdelen och en markport in till butiksdelen. Vidare finns det goda parkeringsmöjligheter på framsidan av byggnaden samt att det även finns möjlighet att hyra väl tilltagna markytor på baksidan. Välkommen på visning.

Övrig information

Övrigt:

* Skyltläge : Ja * Parkering : Ja * Markytor : Ja.

Ytor

  • Total yta:

    1126 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Revolversvarven 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice:

Flera lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger inom gångavstånd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m.

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Jägersrovägen. 5-10 minuters körtid till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.
Jägershillgatan 20

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB