Artemisgatan 27

Hjorthagen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

56 m²

Hyra

1 800 kr/m²/år. Kallhyra exkl värme och varmvatten, tillägg för fastighetsskatt. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang. Lokalen är momsad.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

I trivsamma Hjorthagen finns denna lilla kontorspärla med egen entré och altan. Lokalen ligger med tre rum i fil, insynsskyddat mot en sluttning.

Tillfälle att hyra ett litet mysigt kontor i charmiga Hjorthagen! En ljus och effektiv kontorslokal om ca 56 kvadrat med egen ingång på husgaveln. Fastigheten ligger avskilt på rundslinga av Artemisgatan som bildar en fin grönskande liten innergård med utemöblemang och planteringar. Ute på huvudgatan, ca 100 m bort, finns utbud i form av butiker och restauranger, kulturcentrum och övrig service. Lokalen ligger insynsskyddat och med utblick över Hjorthagens IP.

Kommunikationsläget är utmärkt med endast ca 100 meter till närmaste t-bana (Ropsten uppgång Nimrodsplan) och busshållplats för buss 54.

Man kommer in i en liten hall med hatthylla, direkt innanför entrén ligger WC/dusch med helkaklade väggar samt klinkergolv. Rummen är genomgående ljusa med målade väggar i vitt och med någon fondvägg, vitmålade tak och en genomgående marmorerad linoleummatta i mörkt grå nyans. Enkelt pentry med kyl/frys, mindre spishäll, vask och skåp. Tidigare hyresgäst har kompletterat med skåp/garderober i pentry och i de andra rummen samt installerat en tvättmaskin i pentryt (vi låter den sitta kvar om tillträdande hyresgäst vill ha den, men lämnar inga garantier för att den fungerar eller utför någon service på den). Lokalen hyrs ut i befintligt skick.

Lokalen har en stor och solig altan i sydväst med plats för utemöblemang och planteringar.

Ytor

  • Total yta:

    56 m2

Ytbeskrivning

Lokalen hyrs ut i befintligt skick. Obs! Lokalen får inte användas som bostad eller övernattning.

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Enl ök

Tillträde:

Omgående. Kan ske omgående enligt ök

Prisinformation:

Du betalar inte en krona i s k "nyckelpeng" utan hyr direkt av hyresvärden.

Utgångshyra kr/m2/år:

1800

Hyresinformation:

Kallhyra exkl värme och varmvatten, tillägg för fastighetsskatt. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang. Lokalen är momsad.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Jakten 5

Planlösning:

Effektiv kontorslokal med tre rum i fil, pentry, wc med dusch och altan. Egen ingång från gaveln en trappa ner, lokalen ligger i souterräng.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Trappa ner till lokalen, bil kan stanna intill men inte parkera.

Omgivning

Omgivning/natur:

Närområdet är av trivsam småstadskaraktär, närliggande Kungliga Nationalstadsparken med Gärdet och Djurgården söder om och Norra Djurgården och Brunnsviken norr om fastigheten erbjuder möjlighet till rekreation och naturupplevelser.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering i närområdet.

Närservice:

Ca 100 meter till matbutik, restaurang och övrig service.

Kommunikationer

Ca 100 meter från Ropstens t-bana (röd linje 13 mot Norsborg) samt buss 54 mellan Hjorthagen och Reimersholme, via Östermalmstorg, Centralen, Fridhemsplan och Hornstull. Restid till centralen med t-bana, ca 8 min. Nära Lidingöbron och påfart Norra Länken. Väl tillgängligt för cyklister med flera alternativa vägar från City.
Artemisgatan 27