Vinkelgatan 5

Spillepengen , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Hyra

1 400 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

På smidigt läge med närhet till motorvägarna finns här en ledig kontorslokal på 250 kvm

Kontoret utgörs till stora delar av kontorsrum, men erbjuder även en öppen yta som kan användas som konferensrum. Lokalen nås enkelt med bil och ligger nära E6:an. Till kontoret finns det även möjlighet att hyra ett förråd/lager om ca 100 kvm där det finns möjlighet att sätta in en markport. Parkeringsplatser direkt utanför lokalen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250 250 1 400

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1400

Utförande

Våningsplan:

2 av 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Arlöv, precis intill Spillepengens fritidsområde med härlig grönska. Fastigheten är belägen på ett smidigt läge nära Västkustvägen vilket skapar närhet till både Malmö centrum och resten av Arlöv.

Närservice:

I närheten finns Coop och Shell. 5 minuter med bil finns köpcentret Burlöv Center med handel, restauranger och gym. Centrala Malmö nås på 5 min med stort utbud av service och handel.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till centrala Malmö men även med accesser till E4/E6 och ringlederna. Parkering finns på fastigheten. Busshållplats en kort promenad bort med avgående buss in till Malmö, Lomma och Lund.
Vinkelgatan 5

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor