Stillmansgatan 12

Sege Industriområde , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

220 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor på Sege industriområde

Ljust kontor med fri utsikt på Sege industriområde. 220 kvm med tillgång till kök och matplats. Närhet till inre ringvägen och motorvägar. Bara några minuter på cykeln in till centrala Malmö.

Ytor

  • Total yta:

    220 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Segevång, precis bredvid Stockholmsvägen och Lundavägen. På Segevång Industriområde finns en stor blandning av företagande, handel, lager och kontor.

Närservice:

Förutom det som erbjudes i området ligger centrala Malmö samt handelsplatserna Bernstorp och Toftanäs 5 min bort. Här finns handel, shopping, service, livsmedelsbutik med mera.

Kommunikationer

Med närheten till Lundavägen, Inre Ringvägen, Stockholmsvägen och Västkustvägen tar du dig enkelt till både centrala Malmö, Arlöv, Lund med mera. Busshållplats finns i närheten av fastigheten med bussar som tar dig runt Malmö och till Lund.
Stillmansgatan 12

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor