Flygledaregatan 5B

Bulltofta , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

1 296 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal på synligt och vältrafikerat läge på Flygledaregatan 5 i Bulltoftas industriområde. Se full 360-visning!

Med egen entré och en trappa upp finner ni en ljus och modern lokal med möjlighet till både det stora och lilla mötet. Planlösningen erbjuder en härlig blandning av öppna ytor och kontorsrum. En lokal med många möjligheter. Ni sitter med närhet till kommunikationer i ett av nordöstra Malmös största företagsområden. Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 400 1 296

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1296

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen på Bulltoftas bästa läge, med bra skyltläge och snabb access till Ringlederna som kan enkelt ta dig in till de centrala delarna av Malmö. Bulltofta Industriområde är ett av nordöstra Malmös största företagsområden med närhet till Bulltofta rekreationsområde med stora grönområden. I området finns företag som bedriver lättare industri samt viss handel.

Närservice:

Serviceutbud av lunchrestauranger och viss handel finns att tillgå i närområdet.

Kommunikationer

Direkt anslutning till Inre Ringvägen med anslutning från E6/E20, E22 och E65 på ett par minuter med goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Malmö.
Flygledaregatan 5B

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor