Katarinavägen 15

Slussen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 875 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Med stadens vackraste utsikt och strategiskt läge vid slussen finns denna unika lokal i Glashuset på plan 8 om 2875 kvm.

I det välkända Glashuset vid Slussen finns nu chansen att förhyra kontorslokal högt upp i fastigheten med Stockholms vackraste utsikt. lokalen på 2875 kvm kan anpassas efter efter era behov för att skapa en plats där det är lätt för era medarbetare att trivas. Lokalen har ett unikt ljusinsläpp med fönsterpartier från tak till golv i tre väderstreck och gemensam takterrass ut mot Riddarfjärden. Glashuset har ett utmärkt strategiskt och kommunikativt läge mitt i Slussen. Fastigheten präglas av modern arkitektur med generösa fönsterpartier och väl tilltagna takhöjder. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är lokalen det självklara valet för den som önskar sitta centralt.

Ytor

  • Total yta:

    2875 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tranbodarne 12, Glashuset Slussen (Hus 870)

Våningsplan:

8

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser, genomgår just nu en omvandling från trafikplats till mötesplats - med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Här skapas nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet. Allt detta, tillsammans med stadens vackraste utsikt, gör Nya Slussen till en mötesplats i världsklass. Redan idag går det att ta del av ett rikt kulturliv, matutbud och shopping i Slussen. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Närservice:

Slussen har ett rikt mat-, kultur- och serviceutbud med bl.a. Fotografiska, Södra teatern och Götgatsbacken runt hörnet. När Nya Slussen står klar kommer man att ha tillgång till ett serviceutbud i klass med centrala Stockholm. Den nya överdäckningen kommer inrymma en ny galleria med ett 50-tal butiker och restauranger med direktaccess till kollektivtrafiken. Mälarterrassen kallas de terrasserade restauranger som byggs ner mot vattnet mot Gamla stan med ett blandat innehåll av högsta kvalité och uteserveringar med storslagen utsikt. Det kommer även finnas hotell, barer och en ny park. Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har man dessutom nära till service genom vår egen förvaltningspersonal i fastigheterna.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.
Katarinavägen 15