Kvinnersta 542

Kvinnersta , Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

351 m²

Hyra

Tillträde

Enl ök

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Byggnad med flera rum passande från allt från yogastudio till utbildningslokal

MINDRE SKOLHUS - HUS 22 nu ledigt för uthyrning!

Med fint läge mitt i Kvinnersta ligger flerrumshuset Bläckhornet. Ett  tidigare skolhus som idag kan fungera som allt från yogastudio till utbildningslokal. Här finns 370 kvadratmeter fördelat på tre större rum, som fungerat som lektionssalar, och ett antal olika grupprum.

Ytor

  • Total yta:

    351 m2

Ytbeskrivning

Välkommen till Växande Kvinnersta – På landet i Örebro! Strax norr om Örebros stadskärna, invid Riksväg 50 med Mälarbanan i norr och naturreservat i öster finner du Växande Kvinnersta. Ett område som just växer, förhoppningsvis också snart tillsammans med dig! I Kvinnersta är ambitionen att samla verksamheter sprungna ur hållbara affärsmodeller som vill ha nära till naturen utan att förlora stadens puls. Vill du bli granne med likasinnade, vara inne i city på ett kvick men i vardagen höra både fågeln kvittra och trädkronorna susa? Då är det här platsen för dig. Området Kvinnersta har genomgått, och kommer fortsätta genomgå, en stor omställning för att behålla, men också för att skapa nya attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning och utveckling. Här kommer ett kluster att växa fram – ett kluster av aktörer som tänker framtid och morgondag redan nu och som med hjälp av varandra kan se hur synergier skapas däremellan. Du är varmt välkommen till Växande Kvinnersta! Läs mer: www.kvinnersta.se

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enl ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvinnersta 1:14

Planlösning:

MINDRE SKOLHUS (HUS 22) nu ledigt för uthyrning! Med fint läge mitt i Kvinnersta ligger flerrumshuset Bläckhornet. Ett tidigare skolhus som idag kan fungera som allt från yogastudio till utbildningslokal. Här finns 370 kvadratmeter fördelat på tre större rum, som fungerat som lektionssalar, och ett antal olika grupprum.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Natursköna områden

Kommunikationer

Närhet till riksväg 50 Bussförbindelse finns
Kvinnersta 542