Strömfallsvägen 6

Tyresö , Tyresö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

333 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Hyreslediga industrilokaler med bra läge intill Tyresövägen och endast 5 min från Tyresö Centrum.

Här erbjuds en väldisponerad lageryta i entréplanet med markport för inlastning. Den invändiga frihöjden är mellan ca 4-5,5 m och porthöjden är ca 3,7 m. En tillhörande kontorsyta finns belägen på Plan 1. Vid behov av ytterligare kontorsyta finns det att tillgå då hela plan 1 är inrett som kontor och erbjuder det mesta som finns att önska. Flertalet kontorsrum, konferensrum och fina personalytor. Från lunchrummet finns bland annat en tilltagen terrass i direkt anslutning. Om det finns behov hyresgästanpassningar för att möta framtida hyresgästers önskemål är fastighetsägaren öppen för detta. Hela fastigheten är inhägnad och har en grind som är låst under kvällar och helger. För visning eller mer information kontakta ansvarig uthyrare.

Ytor

  • Total yta:

    333 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lastbilen 8

Omgivning

Omgivning/natur:

I Petterboda industriområde finns många branscher representerade, men huvudinriktningen är lättare industri med inslag av handel och en mindre del kontor. Här finns bland annat plast- och verkstadsindustri, bussdepå och åkeriföretag, plåtslageri, montörer, byggvaruhandel, dataföretag, restaurang, bilverkstad och olika entreprenadföretag knutna till byggbranschen. På grund av verksamheternas art är vissa fastigheter väl utnyttjade avseende tillåten byggrätt medan andra har stora outnyttjade (obebyggda) delar. SL: s bussdepå använder till exempel stora delar av tomtmarken som uppställningsplats för bussar.

Närservice:

I närområdet finns den del service såsom byggvaruhandel, lekland och inom kort öppnar en poplulär hamburgerkejda vid infarten till området. För ett mer utbrett utbud så nås Tyrseö centum inom ca 1,5 km. Här finns all tänkbar handel reprensenterad, ett brett utbud av restauranger, bageri, banker, mäklarfirmor etc.

Kommunikationer

BUSS: Närmaste busshållsplats nås inom ca 400 och trafikeras av följande linjer: 875 till Gullmarsplan. 824 till Handen station. 819 till Brevik.
Strömfallsvägen 6

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB