Mässgatan 14

Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

87 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor för det mindre företaget

I Malmö Mässans parkeringshus finns nu möjligheten att hyra en lokal där du kan sätta din egen prägel. Perfekt för butiks- eller kontorsverksamhet som har behov av att man enkelt kan parkera direkt utanför dörren.

Övrig information

Övrigt:

Malmömässan är belägen i Malmöstadsdelen Hyllie.

Ytor

  • Total yta:

    87 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie - ett läge för både arbetsliv och boende. En ständigt växande stadsdel i Malmös södra del som rymmer både shoppingcentret Emporia, Malmö Arena samt Malmömässan för att bara nämna några destinationer.

Närservice:

Hyllie erbjuder bra shopping- och lunchmöjligheter. I området finns även två hotell i form av Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Kommunikationer

Bra kommunikationsmöjligheter, i form av både tåg och bussar som frekvent trafikerar stadsdelen. Med tåg når man Nordens största flygplats, Kastrup, på 12 minuter och centrala Malmö når man på 5 minuter. Med bil når man snabbt både inre- och yttre ringvägen. Mellan Hyllie och centrala Malmö finns även bra cykelstråk.
Mässgatan 14

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum