Sankt Göransgatan 126

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

260 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Kontor- eller vårdlokal i "Wonna Tower" med dess spektakulära arkitektur finns nu tillgängligt! På plan 11 med storslagen utsikt!

I ett av Stockholms landmärken sedan byggåret finns nu möjlighet att hyra denna fina lokal om ca 260 kvm! Lokalen kan hyras av både momsade och omomsade verksamheter!

Fastigheten
Chans att etablera sig här i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. Lokalen erbjuder en fantastisk vy över huvudstaden! För den som vill avnjuta utsikten i solsken finns husets takterrass med utekök att tillgå för husets hyresgäster. För rekreation finns ett spa med duschar, omklädningsrum, IR-bastun vanlig bastu och träningsmaskiner i källaren. På plan 15 finns den spektakulära konferenslokalen som är bokningsbar för husets hyresgäster. Det finns planer på en frukost- och lunchrestaurang i husets entréplan. 

Huvudentrén har anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer, stuckatur samt bänkar där man kan slå sig ner.

Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt.

Om lokalen
Lokalen har en rumsindelad planlösning där ytan disponeras så som visas på planritningen. Dock med flexibiliteten att det är möjligt att avdela de två större rummen till två eller fyra i det fall att fler arbets- eller mottagningsrum önskas. I den större öppna ytan finns en fin öppen spis samt balkong med en slående utsikt över staden. I lokalens andra ände finns en fransk balkong samt utrymningsväg. Takhöjden mäter ca 2,5 m.

Lokalen kommer att hyras ut i mycket fint skick vad gäller ytskikt samt standard på våtrum och pentry. Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från där medarbetarna definitivt kommer att trivas!

Lokalen passar för både vård- och kontorsverksamheter!

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör. 

Skyltläge: JaUppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation:
 Mekanisk ventilation (FTX).

Övrig information

Övrigt:

Tillträde enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst som är flexibla. Hyresgästen har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst att överlåta lokalen till.

Ytor

  • Total yta:

    260 m2

Ekonomi

Prisinformation:

Ingen överlåtelseavgift utgår!

Utförande

Byggår:

1955

Renoveringsår:

2020

Våningsplan:

11

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten:

I närheten finnes bland andra Electrolux och Sankt Görans Sjukhus.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.

Närservice:

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.
Sankt Göransgatan 126

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB