Garvargatan 20

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Unik som passar perfekt som kontor/skowroom!

Nu finns möjligheten att hyra denna trevliga kontors/showroom lokal mitt på Kungsholmen. Lokalen har högklassiga ytskikt med parkettgolv, bra ljusinsläpp från lanterniner och stora fönster med skyltläge mot Garvargatan. Lokalen har i huvudsak en öppen planlösning men också några arbetsrum i olika storlekar, mötes/ konferensrum, pentry, wc, dusch och en trappa som leder direkt till innergården som får nyttjas av hyresgästen.

Ytor

  • Total yta:

    400 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Garvargatan 20

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

Ett stenkast från lokalen ligger Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand, restauranger, caféer, butiker, systembolaget, ICA och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fjärrtåg: Centralstationen 10 min Pendeltåg: Centralstationen 10 min Bussar: Flertalet bussar kring Kungsholmstorg T-bana: Rådhuset
Garvargatan 20

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB