Östra Rönneholmsvägen 7

Rådmansvången , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

335 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Vacker kontorslokal belägen i sekelskifteshus vid Triangeln.

I detta pampiga sekelskifteshus finns nu en unik kontorslokal ledig. Lokalen har flera vackra detaljer bevarad så som kakelugn, stuckatur och trägolv.
Planlösningen innefattar idag 13 st kontor- och mötesrum i varierad storlek, två pentry och wc.

Från kontorsrum som vetter ut mot Östra Rönneholmsvägen har de en fantastisk utsikt över Magistratparken.


Ett unikt tillfälle för er som föredrar en ljus och bevarad kontorslokal med närhet till bästa kommunikationsmöjligheterna.

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Ytor

  • Total yta:

    335 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Reception
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Holmen 7

Byggår:

1903

Våningsplan:

1

Antal rum:

13

Planlösning:

På Östra Rönneholmsvägen 7 intill Triangeln återfinns centralt belägen kontorslokal. Lokalen är i bästa skick och utrustade med bl a parkettgolv, trädgolv, stuckatur, två WC och kakelugn. Lokalen är mycket representativ och har väldisponerade ytor. Ett unikt tillfälle för de som föredrar en ljus fräsch lokal mitt i City.

Omgivning

Omgivning/natur:

Rådmansvången är de centrala och vackra, gamla kvarteren runt Triangeln. Området sträcker sig från Pildammsvägen i väst till Bergsgatan i öst, mellan S:t Johanneskyrkan och Triangeln. Fantastisk utsikt utöver Magistratsparken.

Närservice:

Med närhet till både gågatan och Triangeln finns det ett stort utbud av affärer, apotek, restauranger samt annan närservice.

Kommunikationer

Mycket goda förbindelser med buss och tåg till och från Triangeln. I anslutningen till lokalen finns goda parkeringsmöjligheter.
Östra Rönneholmsvägen 7

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB