Fleminggatan 40

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

226 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
Med bra läge i direkt närhet till Västermalmsgallerian och tunnelbana/Fridhemsplan hittar du denna butiksyta med stora skyltfönster mot Fleminggatan. Stor öppen lokalyta med fönsterparti mot gatustråk samt mindre personalyta längst in i lokalen gör lokalen väldigt yteffektiv. Som granne hittar du bl.a. ÖoB, Synsam, Specsavers, Bolia och Kjell & Co. Välkomna till oss!

Ytor

  • Total yta:

    226 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Roddaren 58

Omgivning

Närservice:

Närområdet kännetecknas av handel, kontor och bostäder. Västermalmsgallerian ligger på andra sidan Sankt Eriksgatan och området är ett av Kungsholmens mest attraktiva för butiker och restauranger. Tunnelbanestation Fridhemsplan ligger i direkt anslutning till Fastigheten och flera stadsbussar trafikerar området.

Fleminggatan 40

Om AFA Fastigheter

AFA Fastigheter är en liten organisation som förvaltar ett stort kapital. Vi äger fastigheter i Stockholm och Malmö. Majoriteten är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även ca 900 st bostadslägenheter. Vi eftersträvar alltid långa, goda och trygga relationer med våra hyresgäster. Idag har vi ett antal både mindre och större hyresgäster som hyr lokaler på relativt långa hyresavtal. Detta i kombination med en stabil och långsiktig ägarbild innebär en ökad trygghet för dig som hyresgäst.

AFA Fastigheter

Klara Södra Kyrkogata 18

106 27 Stockholm

www.afafastigheter.se

Fler annonser från AFA Fastigheter