Carlsgatan 12A

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

479 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unik etagelokal med fantastisk utsikt högst upp i Slagthuset. Lokalen på två plan har en trappa som knyter samman våningarna på ett smakfullt...

Ditt framtida drömkontor  Här är  grundstenarna redan utplacerade för att kunna skapa ditt företags framtida drömkontor. Välkommen upp till våning 12–13 som är den högsta våningen i Slagthusets glashus. Lokalen är om 479 kvm med attribut som gedigen takhöjd fördelat på två plan och en interntrappa som knyter samman de båda våningsplanen på ett smakfullt och praktiskt sätt. Lokalen är nyligen uppdaterad till dagens alla moderniteter med hög klass och tekniska installationer. Interiört finns det noga utvalda detaljer som bidrar till en känsla av hög kvalité och trivsam arbetsmiljö. Tillsammans med den pampiga utsikten genom de stora fönsterna i både norr och söder skapas denna unika lokal. Vidare erbjuds det mötesrum i olika storlekar, öppna landskap, två pentryn, flertalet toaletter och dusch, det är bara att flytta in. På entréplan i huset finns en bemannad reception via en Co-working aktör. Den erbjuder både café och mötesrum i olika storlekar som du kan med enkelhet hyra när behov finns. Det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten och Malmö Centralstationen ligger endast ett kvarter bort.

Övrig information

Övrigt:

* Havsutsikt : Ja * Centralt läge : Ja.

Ytor

  • Total yta:

    479 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Slagthuset 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i huset, parkeringsplatser utomhus.

Närservice:

I fastigheten finns det möjlighet att hyra konferensrum och mötesrum i olika storlekar. Huset har gemensam reception och dessutom ett café i bottenplan. I närområdet ligger gymkedjan Nordic Wellness och med Malmö C som närmsta granne finns även ett stort utbud av lunchrestauranger och annan service rakt över gatan. Malmös stadskärna och gågatan ligger 10 minuters promenad bort. Med sitt stora utbud av butiker, restauranger och service finns här allt du kan tänkas behöva.

Vägbeskrivning:

Med den bästa utsikten på ett av Malmös mest centrala lägen ligger Slagthuset, dina nästa kontorslokaler!

Kommunikationer

Med Malmö Centralstation rakt över gatan är all kommunikation inom räckhåll. Där utgår tågtrafik för att snabbt komma vidare både uppåt i landet men även snabbt över sundet till Danmark och resten av världen. De flesta regionbussarna och stadsbussarna utgår också från Malmö C vilket gör det enkelt att pendla till och från Slagthuset. Kommer du med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.
Carlsgatan 12A

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Stora Varvsgatan 11A

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB