Viggenvägen 4

Handelsområde Viggen , Ronneby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 544 m²

Hyra

Tillträde

2023-03-15

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Logistikcenter med 392 kvm kylrum, 4 lastbryggor med vädertätning, 4 000 kvm inhägnad körgård och A läge för transporter vid E22 mitt i Blekinge.

Logistikanläggning och/eller omlastningscentral för tempererade transporter med större kylrum för plock och produktion. Kylrummet är 392 kvm och håller 4 grader, har fyra klimatzoner och 3,5 meters fri takhöjd. De 4 portarna har lastbryggor med vädertätning och är höj och sänkbara.

Det finns 3 kontor, personalutrymme med pentry och två omklädningsrum med plats till över 20 anställda. Den cirka 4 000 kvm inhägnade asfalterade körgården för stora transportfordon har ett fint flöde med två grindar för oberoende in och utfart. Här finns motorvärmare för personbilar och eluttag till tempererade transporter.

Logistikanläggningen ligger på en strategiskt viktig plats mitt i Blekinge med A läge för transporter. Här har man direkt access till väg 27 och E22 för transporter in och snabba leveranser ut i länet med frakt och kylvaror.

Övrig information

Övrigt:

AB Ronneby Industrifastigheter förvaltar och hyr ut fastigheter och lokaler i Ronneby kommun. Vi erbjuder service dygnet runt och håller hög flexibilitet vid lokalanpassningar. ABRI ägs av Ronneby kommun och har cirka 170 företag som hyresgäster. Våra lokaler är ändamålsenliga, håller god standard och har strategiskt bra lägen. Bolaget förvaltar 22 fastigheter fördelade på elva företagsbyar. Inom vårt fastighetsbestånd finns lokaler för industri, verkstad, handel, lager, hotell och kontor. Vi arbetar även med näringslivets utveckling i Ronneby kommun.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 392
Kontor 100
Inhägnad körgård 4 000
4 lastkajer med dockningshus 52

Ytbeskrivning

Logistikanläggningen ligger på en strategiskt viktig plats mitt i Blekinge i Viggenområdet. Här har du direkt access till väg 27 och E22 för transporter in och snabba leveranser med kylvaror ut i länet.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2023-03-15. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Odlingen 1

Byggår:

2007

Antal rum:

7

Planlösning:

Logistikanläggning med 392 kvm kylrum, 4 lastkajer, kontor och personalutrymmen för cirka 20 anställda och cirka 4 000 kvm inhägnad asfalterad körgård i attraktivt läge vid E22 och riksväg 27.

Teknisk information

Takhöjd:

3,5 m

Lokalen kan nås via:

E22 norra infarten och riksväg 27. Området ligger cirka 2 km från Ronneby Airport.

Omgivning

Omgivning/natur:

Handelsområde Viggen ligger strategiskt beläget mitt i Blekinge vid E22 och riksväg 27 med förbindelser till Växjö/Göteborg, Ronneby Airport och Blekinge kustbana. Här passerar cirka 22 000 fordon dagligen och varu- och godstransporter till och från Europa via länets färjeterminaler. I Handelsområde Viggen finns fastigheter för kommersiell verksamhet och områdets placering i centrala Blekinge lämpar sig utmärkt för handel och logistik.

Företag i närheten:

Derome, Mekonomen, ÖoB, Möbelmästarna, MAX Hamburgare, ELON, Ryds Glas, OKQ8, Byggmax, Jysk, Dollarstore, McDonalds, Rusta, Stadium Outlet med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns gott om parkeringar för både större fraktfordon, personal och kunder.

Närservice:

McDonalds och MAX Hamburgare.

Skyltläge:

Med 22 000 stycken passerande fordon varje dag finns här goda möjlighet att nå ut.

Vägbeskrivning:

Sväng av väg E22 till Viggenområdet och följ skyltningen till rondellen. Om du kommer från riksväg 27 kommer du direkt till rondellen. Sväng av rondellen vid Mekonomen och därefter första vägen till höger.

Kommunikationer

Buss 150 går minst en gång i timmen mellan Ronneby Resecentrum och Viggenområdet. Flertalet avgångar med buss 150 sträcker sig från Karlskrona centrum över Viggenområdet till F17 och Kallinge torg.
Viggenvägen 4