Skeppsbron 3

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

671 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Välkommen in i denna pampiga fastighet för ert företag att flytta in i. Rymlig kontorslokal med utsikt över vattnet och ett perfekt läge precis runt hörnet från Malmös Centralstation med tåg- och bussförbindelse. Lokalen har en generös takhöjd i alla rum. Kontoret erbjuder hela 20 stycken kontorsrum, samt konferensrum, pausrum och fyra toaletter. Det går också att anpassa kontoret genom att slå ihop några av de mindre kontorsrummen för att få några större kontorsrum, allt för att det ska passa just er verksamhet. Se alternativ ritning. På Skeppsbron 3 har du närheten till stan, utsikt över vattnet och kommunikationen runt hörnet. Välkommen att kontakt oss för mer information eller boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    671 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ran 4

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Närservice:

Restauranger och butiker finns i närområdet.

Kommunikationer

2 minuters promenad till Malmö Centralstation och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.
Skeppsbron 3

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB