Lussebogatan

Höganloft , Tranås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

70 m²

Pris

849 000 kr

Tillträde

Beräknat tillträde Q4 2023

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Strategiskt belägna lokaler med äganderätt i Höganloft/Tranås. Priserna är fasta, först till kvarn.

Vi förmedlar nu kostnadseffektiva byggnader med äganderätt uppförda av Smart Yta. Möjligheten finns nu för er som privatpersoner eller företagare att förvärva er egna kostnadseffektiva Smarta Yta.

Totalt bildas 28st fastigheter i radhusform. Den friköpta modulen om 12x6m består av en tom bruksyta om ca 70,5kvm där ni som ägare har full frihet att sätta er egen prägel på fastigheten. Den generösa takhöjden ända upp till nock ger er möjlighet att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras och rymma ytterligare förvaring eller personalutrymme.

El finns förberett till varje fastighet. Port med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp, asfalterade ytor runt byggnaderna.
I varje enhet finns vatten och avlopp samt golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare. Anslutning av kommunalt VA ingår i köpeskillingen. Löpande kostnad för VA erläggs i samfällighetsavgiften.

Fastigheten kan nyttjas för en rad olika användningsområden, exempel produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och komplement/driftskontor till annan verksamhet. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer fyra personbilar eller hela 4767 flyttkartonger.
Ni som köpare blir lagfarna ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Möjlighet att lyfta tillbaka moms för köpare som är momsregistrerad.
Som köpare är er fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat löpande kostnaden för VA, försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Kostnad ca 4-500 kronor per månad.

Smart Ytas koncept bidrar till expansion av mindre och medelstora företags utveckling i kommunen. Miljö och hållbarhet är framtiden för etablering av företag och det är viktigt för dem. När de pratar om miljö och hållbarhet är det så lätt att tänka enbart på naturen och ekologiska råvaror. Men för dem är det något mycket större! Smart Yta är en investering i er kommuns utveckling, den är socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt hållbar.
Läs mer på https://smartyta.se/

Färdigställs under Q4 2023.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kallager 28 70
Tomtarea 72

Ytbeskrivning

Port med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp, asfalterade ytor runt byggnaderna. I varje enhet finns vatten och avlopp samt golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare. Anslutning av kommunalt VA ingår i köpeskillingen. Löpande kostnad för VA erläggs i samfällighetsavgiften.

Ekonomi

Tillträde:

Beräknat tillträde Q4 2023

Pris:

849 000 kr

Prisinformation:

849 000 - 1 199 000

Teknisk information

Byggår: 2023

Grund: Platta

Stomme: Limträ/stål

Fasad: Plåt

Tak: Plåt

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Saknas

Lussebogatan