S:t Olovsgatan 15

Landskrona , Landskrona
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 m²

Pris

5 000 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse 2023/24

Beskrivning

  • Bostad
  • Kontor
  • Hotell
  • Samhällsfastighet

Kommersiell fastighet med många möjligheter!

En pärla med centralt läge där det inte finns några krav på att fortsätta befintlig verksamhet utan fastigheten säljs med oändliga möjligheter att utveckla. Fastigheten är välskött och har underhållits genom åren och uppdaterats med både fjärrvärme, direktlarm/brand samt fiber och dränering. Nuvarande ägare har drivit vandrarhemmet sedan 1993 och verksamheten fyller 50 år. Fastigheten består av en källare (ca 150 kvm, ej taxerad biarea) under nästan hela fastigheten (en del inspektionsbar krypgrund), två plan för uthyrning med 11 rum, 2 är med separat ingång för de som har hund eller någon annan pälsig familjemedlem. 7/11 rum har egen toalett på rummet, 3/11 rum har handfat och ett rum har inget av detta. Det finns ett kök och matsal till de som beställt frukost och ett kök och matsal på våning 2 till de som hellre har eget hushåll. Det finns totalt 6 separata duschutrymmen med låsningsbara dörrar samt 3 allmänna toaletter. Fastigheten är på 450 kvm boarea enligt Lantmäteriets uppgifter, är man osäker på boarean som köpare får man gärna mäta upp fastigheten. Fjärrvärme indraget 1994 Grunden dränerad och fuktspärrad 1995 (Platon) El: ca 1994-95 omdragning av all matning från huvudcentral, nya undercentraler, Nyinstallationer i duschar och nya toaletter 2014 Senaste OVK 2021 Ny vattenservis ca 2000 Vinden isolerad med lösull ca 2000 Stambyte och renovering av duschar, toaletter, alla ytor samt nyinstallation av toaletter i gästrum 2014 Fiber indraget 2017 Fasad är omputsad 2017, målad 2018 Renovering som kommer på framtiden är fönster (underhållna och något bytt genom åren) samt att man har översyn på tak som är äldre. (Finns extra takpannor och papp kontrollerad och torr vind). Källaren är i fint skick och dränerad men kan ha en ökad fukthalt på sommaren. Tänk på att boka visning och ha finansieringen klar innan visningen då det bedrivs verksamhet i fastigheten med boende och uthyrning!

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 13 450
Tomtarea 1 483

Ekonomi

Taxeringsvärde:

2 248 000 kr

Tillträde:

Enligt överenskommelse 2023/24

Driftskostnad:

101 000 kr/år

Pris:

5 000 000 kr

Prisinformation:

Budgivning

Teknisk information

Byggnad: Vandrarhem

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1926

Beskrivning: Fastigheten är välskött och har underhållits genom åren och uppdaterats med både fjärrvärme, direktlarm och brand samt fiber. Nuvarande ägare har drivit vandrarhemmet sedan 1993 och verksamheten fyller 50 år. Totalt 11 rum, 6 duschar, 3 allmänna toaletter, 36 bäddar, 7 toaletter på rum, 2 kök, 2 matsalar samt tvättmöjligheter till boende. En hel del inventarier kommer ingå vid köp av fastighet.

Omgivning

Omgivning/natur:

Landskrona är en av Sveriges parktätaste städer och du har aldrig långt till ett grönt rekreationsområde. Från Centrum har du direkt närhet till det böljande Öresund och inbjudande badbryggor på omtyckta Lillolas. För hälsosamma och sportiga stunder finns den vackra strandpromenaden, flertalet utegym, joggingspår, småbåtshamn med badmöjligheter (Cement), segel- och kanotklubb, minigolf samt en utmanande golfbana. De större städerna Helsingborg, Malmö och Lund når du bekvämt via tåg, buss eller bil. Landskrona är en småstad med korta avstånd vilket gör att du snabbt och tryggt förflyttar dig mellan Centrum, jobb eller bostad inom några minuter. Busshållplats: Linje 3, Lasarettet Norra Staden har många charmiga gågator, kvarter och gårdar. Rådhustorget liksom Kasernplan är platser för små och stora evenemang. Helt enkelt en stad att trivas i och närhet till det mesta!

S:t Olovsgatan 15

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Ödmanssonsgatan 2

261 34 LANDSKRONA

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling