Södra Förstadsgatan 115

Centralt , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Restaurang Stad: Malmö/Trelleborg, Skåne Oms: Kontakta mäklaren Hyra per månad: Kontakta mäklaren Begärt pris: Kontakta mäklaren

Nu har man en fantastisk möjlighet att förvärva välkända Chill Out Sushi och alla dess enheter i en bolagsaffär eller som ett inkråm.

 

Man har drivit den välkända och populära verksamheten sedan 2012 och var pionjärer med nyskapande och energi inom sitt segment och sedan dess levererat positiva resultat som utmanade hela marknaden i sitt koncept i form av olika event, catering och loungbar med skön musik och fullsatta bord.

 

Man har idag 4 enheter, Malmö Slottstaden, Limhamn, Malmö Dalaplan samt Trelleborg.

 

Man har mycket förmånliga hyresavtal på alla enheter och mycket hög

standard på alla enheter.

 

Man kan förvärva hela bolaget och alla enheter i en affär och önskar man se på ett förvärv av endast en enhet så har man en öppenhet för det från säljarnas sida.

 

Begär ut prospekt för få en samlad bild på affärsmöjligheten av att få chansen att få förvärva Chill Out Sushi.

 

Chill Out Sushi | Hemsida | Facebook

 

Ansvarig Mäklare
Fredrik Andersson
0720 – 78 75 90
fredrik@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

Ekonomi

Prisinformation:

Kontakta mäklaren

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Södra Förstadsgatan 115

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling