21110 Padel/Gym/Friskvård

Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Vård & Hälsa

Beskrivning

  • Vård & Hälsa

Tillfälle till stor verksamhetslokal inom padel/gym/friskvård i Helsingborg

Objektsnummer: 21110

Öppettider: 06–24 alla dagar

Pris: Ring för information
Omsättning: Ring för information
Hyra: Ring för information
Yta: Totalt ca 2056 kvm, padel ca 1600 kvm, gym ca 280 kvm samt övriga ytor ca 176 kvm

__________________________

Verksamheten bedrivs i en fördelaktigt belägen lokal längs huvudled i större bostadsområde med omkringliggande industrier samt större matbutiker och ett mindre köpcentrum i del av Helsingborg. Gott om skolor och kontor i direkt närhet. Bra exponering. Goda kommunikationer. Ett mindre antal parkeringar utanför entrén. Mycket gott om gratisparkeringar 50–100 meter från verksamheten.

Säljaren startade verksamheten på sensommaren 2022 efter längre tids förberedelse och byggnation. Verksamhetsinriktningen är paddel, gym samt uthyrbara rum för massör, naprapat eller liknande. Bedömningen är att inredning, utformning samt ändamålsenlighet är av toppkvalité.

Verksamhetslokalerna är i mycket gott skick och är kameraövervakade och larmade. Elektronisk in-och utpassering, tidomat.

Padeldelen består av 4 panorama dubbelbanor samt 1 singelbana. Banorna är i toppskick med en väl tilltagen takhöjd. Lokalen är även inredd med akustiktyger på samtliga väggar runt banorna och akustikpaneler i loungen för bästa möjliga ljudnivå/akustik i hallen.

Gymdelen är likaså av mycket hög kvalité med högkvalitativa maskiner, vikter och annan gymutrustning från eleiko, hammer strenght, life fitness och casall pro. Dvs enbart det bästa på marknaden. Belysningen är skräddarsydd med specialbeställda led-rader i taket som går på rörelsevakt.

Tillhörande omklädningsrum samt sanitära utrymmen håller en hög standard.

Övriga utrymmen är reception med försäljning av mindre padelsortiment, drycker och diverse energihöjande produkter samt uthyrningsbara rum och en större del med soffor och stolar för avkoppling med mera. Det finns även en platsbyggd utedel, där man kan sitta och njuta av det fina vädret.

Säljaren leasar huvuddelen av inventarierna.

Padeldelen består dels av privatpersoner, företag, dels en ordentlig satsning på ligaspel. Alla ovan nämnda delar ökar succesivt men där ligaspelet sticker ut med en stark utveckling. Samarbete med en del större företag har inletts med fördelaktiga avtal för dess anställda.

Gymdelen har även den en god utveckling med stadigt tillkommande kunder med varierande längd på bindningstid.

Kampanjer har genomförts och pågår med gott resultat för både gym och paddel.

Marknadsföring har skett med egna kampanjer på sociala medier med en ständig uppdatering.

Personalbehovet är litet då verksamheten är uppbyggd på elektroniska installationer. Ägaren arbetar med hjälp av timanställd personal vid behov.

Möjlighet att förvärva en verksamhet med bra läge, fördelaktiga lokaler, framgångsrik marknadsföring som ökar möjligheterna till goda framtidsutsikter inom en bransch med hård konkurrens.

Känner du igen verksamheten, vänligen respektera att inte störa ägare eller personal med dina frågor.

För ytterligare information, vänligen kontakta Uldis Martinovs tfn 0708-640 430

Inventarielista upprättas av säljare och köpare vid köp/överlåtelse

Vill Du sälja Företag? Vi har köparna! Kontakta NMK Företagsmäklare idag för kostnadsfri konsultation

Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren

Ekonomi

Prisinformation:

Ring för information

Utförande

Bransch:

Vård & Hälsa